Луцький активіст розповів, чому хороші вчинки необхідно піарити

Луцький активіст розповів, чому хороші вчинки необхідно піарити

Волинській активіст, член виконавчого комітету Луцької міської ради Ігор Алексєєв заявив, що добрі вчинки потребують популяризації в суспільстві, щоб служити прикладом для інших.

Про це він написав у себе на сторінці в Facebook.

Вже надцять поколінь нам з малку втовкмачують в голову аксіому про те що будь який добрий вчинок чи благодійність не можуть бути публічними, це нібито популізм, це не достойно, це піар й так далі.

Але чи справедливо й правильно це?

Скромно й тихцем зробивши добру справу людина звісно чинить правильно але вона не створює публічний прецедент для інших, не стає прикладом для наслідування. 
Але друзі мої, ми колективні істоти й живемо по певним правилам й прикладам в тому числі. Як добре а як ні нам з малку, саме прикладом показують батьки, родичі друзі й просто оточуючі то чому виростаючи ми перестаємо бути прикладом для один одного?

Прибравши вулицю тихцем ви, наприклад ,здобудете просто чисту дорогу а зробивши з цього публічну акцію, флешмоб чи навіть тренд ви досягнене значно більшого, чистим стане цілий район чи навіть місто! Людина яка дбає про інших це в першу чергу взірець який просто зобов'язаний бути публічним й тільки тоді його вчинки й дії посіють зерна в головах малечі яка підростає, сусідів,друзів суспільства загалом!

Я не закликаю хизуватись благочинністю я закликаю популяризувати ті добрі справи що ви робите, публічно й вголос! - написав він.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лютий в Україні: синоптики дали прогноз
Наступна новина ЗСУ серйозно просунулися на Донбасі: звільнений населений пункт. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини