ЗСУ серйозно просунулися на Донбасі: звільнений населений пункт. ВІДЕО

ЗСУ серйозно просунулися на Донбасі: звільнений населений пункт. ВІДЕО

Українські військовослужбовці в зоні АТО на Донбасі звільнили від терористів «ЛНР» село Новоолександрівка, яке знаходиться в Попаснянському районі Луганської області.

Про це повідомляється на YouTube-каналі військового телебачення України.

З 2015 року позиції сил АТО і терористів «ЛНР»" перебували на різних околицях села, яке знаходиться в «сірій зоні». Але нещодавно ЗСУ змогли просунутися на кілька кілометрів вперед і встановили повний контроль над населеним пунктом.

«Противник, звичайно, час від часу намагається повернути втрачене. Вдень працюють і снайпери, і стрілецька зброа та інше, вночі місцями стріляють з великокаліберних кулеметів», - розповів один з військовослужбовців.

«Але ми вже міцно вчепилися в цей шматок землі, тому що це шматок нашої землі. Так і будемо просуватися далі, потроху, але не зупиняючись», - додав він.

Після початку військового конфлікту на Донбасі Новоолександрівка залишилася без електрики і газопостачання. Раніше в цьому селі проживали близько 120 чоловік, проте зараз там залишилося лише 20 жителів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцький активіст розповів, чому хороші вчинки необхідно піарити
Наступна новина Компанія Netflix продовжила зйомки «Карткового будиночку» без Кевіна Спейсі. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини