«Ми думали, що від нас багато залежить», – боєць АТО з Луцька розповів, чому розчарувався у війні 

«Ми думали, що від нас багато залежить», – боєць АТО з Луцька розповів, чому розчарувався у війні 

Обранець Луцької міської ради Микола Собуцький розповів, що 2014 рік для нього став переломним періодом у житті. І не лише тому, що просто з передової він потрапив у депутатське крісло.

«Це важкий рік, бо була війна. Я був на сході у добровольчому батальйоні «Донбас». Потім був «Чорний тюльпан» і лише потім було депутатство. Для мене це був переломний період в житті, тож нині я розчарувався у війні. Я був молодим, завзятим. Ми реально їхали і думали, що від нас багато чого залежить, що ми приїдемо на схід, виграємо війну і все змінимо», – розповів у інтерв’ю Першому Микола Собуцький. 

Читайте також: «Депутати в темі – Микола Собуцький: «Я розчарувався у політиці так само, як і у війні»

За його словами, їдучи на війну він мав якісь «дитячі амбіції» та «юнацький супермаксималізм».

«Я розчарувався у війні, коли побачив, що це таке. Коли гинуть люди і це все не кіно. Не можна казати, що це не наша війна, але після Іловайська настало розчарування. Розчарування у владі, розчарування в генералах і навіть у батальйоні. Але я розумів, що війна триває і треба себе якось віддавати», – наголосив Микола Собуцький.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина ТОП-7 причин, чому варто побувати у «Цуманській пущі»
Наступна новина Вячеслав Рубльов:  «У «Проліску» можна жити й без царя». ПЕРШИЙ В ОБЛРАДІ
Останні новини
Схожі новини