«Вогнем і мечем»: луцький гурт «Флайза» та оркестр Нацгвардії разом записали пісню

«Вогнем і мечем»: луцький гурт «Флайза» та оркестр Нацгвардії разом записали пісню
Фото: Суспільне Луцьк

Луцький гурт "Флайза" та військовий оркестр Національної гвардії України завершують підготовку нового музичного проєкту. Після студійного запису музиканти відзняли відео на спільну пісню.

Композицію назвали "Вогнем і мечем". Пісня запальна й спрямована на те, щоб підняти бойовий дух, – розповідає Суспільному вокаліст гурту Андрій Тимчук.

"Ми настільки втішені співпрацею, бо вони (нацгвардійці – ред.) дуже класні, енергійні. Нас заряджають по повній, сподіваюся, що це зворотно. Аж хочеться творити ще і ще", – каже вокаліст.

Додає: гурт зараз долучається до багатьох волонтерських рухів та благодійних концертів. 

Як розповів керівник оркестру Нацгвардії Віктор Лучинець, хореографію, яку використали у кліпі музиканти, продумали військові.

"Із таким гуртом, який співає реп, має електронну музику, то нам було незвично і незрозуміло, як воно буде звучати взагалі. Було цікаво розпочати цю спільну роботу", – говорить нацгвардієць.

"Флайза" із волинським військовим оркестром Нацгвардії України презентують результат спільної праці над піснею "Вогнем і мечем" на початку серпня.

Читайте також: «Не будемо підтримувати новітню свастику»: луцький гурт «Флайза» змінив літери «zZz» у назві


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Волиньгаз» рекомендує споживачам перейти на електронні квитанції за розподіл газу
Наступна новина За незалежність України загинув 20-річний волинянин Сергій Кущішин
Останні новини
Схожі новини