«Луцький терорист» хоче, щоб Зеленського допитали як свідка

«Луцький терорист» хоче, щоб Зеленського допитали як свідка
Фото Олени Лівіцької

«Луцький терорист» Максим Кривош хоче, щоб президента України Володимира Зеленського допитали, як свідка в його справі.

Про це він заявив у Луцькому міськрайонному суді у вівторок, 2 лютого.

Максиму Кривошу, який 21 липня минулого року захопив автобус з заручниками у центрі Луцька, вкотре продовжили термін утримання в СІЗО на 2 місяці. Слідчий в особливих справах управління СБУ у Волинській області Іван Ляшук пояснив це тим, що Кривоша не можна поки випускати на волю, інакше він зможе впливати на свідків та потерпілих.

Суддя Андрій Сівчук погодився продовжити термін тримання під вартою на 60 діб. Слідство фактично завершене, але 13 січня матеріали передали на ознайомлення потерпілим (їх у справі 19) та самому підозрюваному. За словами слідчого, їм потрібно щонайменше 2 місяці на ознайомлення з документами.

Як повідомляв «Перший», раніше психіатрична експертиза визнала Максима Кривоша осудним.

Сам Кривош заявив: «Та вже пора мене випускати». Адвокат Кривоша Віктор Коренга просив суд відмовити у клопотанні. Також Кривош подав клопотання стороні обвинувачення, аби та долучила до справи Володимира Зеленського, як свідка.

«Я вважаю, що слідство проводиться упереджено. Вважаю, що його потрібно допитати і долучити ці матеріали до справи», - сказав обвинувачений.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський виконав вимогу луцького терориста Максима Кривоша – записав відеозвернення, де закликав усіх подивитися фільм «Земляне» 2005 року.

Більше читайте згодом у репортажі на «Першому».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку через аварію у 20 будинках немає тепла та гарячої води
Наступна новина Луцька влада «візьметься» за водіїв снігоочисної техніки, які торгують пальним
Останні новини
Схожі новини