Луцький виш заплатить по 9 тисяч випускникам, які підуть вчителювати

Луцький виш заплатить по 9 тисяч випускникам, які підуть вчителювати
Фото ілюстративне

Випускники СНУ імені Лесі Українки, які закінчують навчання за спеціальністю 014 «Середня освіта» та працевлаштовуються у загальноосвітні навчальні заклади, можуть отримати  одноразову грошову допомогу.

Допомога визначили  в розмірі п’ятикратного прожиткового мінімуму, –  повідомляють у відділі молодіжної політики та соціальної роботи вишу.

Зазначимо, з 1 грудня 2018 року прожитковий мінімум на одну особу в розрахунку на місяць становить 1853 гривні. Тож сума, яку зможуть отримати випускники – 9265 гривні.

Її зможуть отримати випускники Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, які:

• навчалися за державним замовленням (денна форма навчання);

• здобули освіту за напрямами і спеціальностями педагогічного профілю (галузь 01 «Освіта/Педагогіка», спеціальність 014 «Середня освіта»);

• укладуть договір щодо працевлаштування на посадах педагогічних працівників у загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах терміном не менше трьох років.

За детальною інформацією для отримання одноразової адресної грошової допомоги певним категоріям випускників звертатися до профконсультанта відділу молодіжної політики та соціальної роботи Тетяни Кулик (0999351125).

У разі відмови випускника приступити до роботи, відповідно до укладеного договору щодо працевлаштування на посаді педагогічного працівника у загальноосвітньому або професійно-технічному навчальному закладі, звільнення його з ініціативи адміністрації за порушення трудової дисципліни, за угодою сторін або з ініціативи працівника впродовж трьох років від початку роботи в загальноосвітньому або професійно-технічному навчальному закладі, одержувач допомоги зобов’язаний повернути отримані кошти у вищий навчальний заклад, який здійснював їх виплату.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Сіль, селфі, бутерброди: візит Порошенка на Волинь. РЕПОРТАЖ
Наступна новина У волинянина знайшли зброю і наркотики. ФОТО
Останні новини
Схожі новини