Луцький завод - серед лідерів рейтингу оборонних підприємств

Луцький завод - серед лідерів рейтингу оборонних підприємств
Фото ілюстративне з epravda.com.ua

ТОП ОПК (ВПК) України 2020 – щорічний рейтинг українських підприємств, які виробляють продукцію чи надають послуги військового та подвійного призначення, станом на 2020 рік оприлюднив ресурс Ukrainian Military Pages.

Рейтинг було укладено на підставі офіційної фінансової звітності підприємств за попередній – 2019 рік, про підсумки якого підприємства звітувались у 2020 році, а деякі затягнули цей процес і до 2021 року. Через це, – наголошують автори, - вітчизняний рейтинг вийшов набагато пізніше ніж світовий, де культура звітності вище.

Видання підкреслює, що оприлюднений рейтинг є своєрідним «рейтингом прозорості», адже включає лише компанії, що оприлюднили річні фінансові звіти або надіслали їх на нашу адресу. Доволі великий відсоток вітчизняних компаній не оприлюднив звітність, а деякі підприємства практикують це роками.

 

На момент публікації рейтингу була відсутня фінансова звітність: ПАТ «Мотор Січ» (ТОП-1 в рейтингу 2019 року), ПрАТ «АвтоКрАЗ», НВК «Іскра», ДАХК «Артем», НВО «Павлоградський хімічний завод», ХКБМ та ХК «Укрспецтехніка» (звіти 2018/2019 рр. не завантажується з сайту).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Яка ситуація із ГРВІ та грипом на Волині
Наступна новина Волинь отримала першу партію вакцини проти COVID-19
Останні новини
Схожі новини