Луцький завод визнаний найкращим у 2017 році. ФОТО

Луцький завод визнаний найкращим у 2017 році. ФОТО

Луцький завод «Мотор» визнали кращим підприємством 2017 року.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби підприємства в Facebook.

Відповідно до наказу ДК «Укроборонпром» від 18.12.2017 року № 433 «Про визначення підприємств Концерну, які стали переможцями конкурсу на визнання досягнень у соціальній сфері 2017 року» за вагомий внесок у розвиток соціального сектору оборонно-промислового комплексу України, підвищення рівня соціальної відповідальності, культури і безпеки праці, сприяння ефективному колективно-договірному регулюванню трудових відносин та формування позитивного соціального іміджу підприємств ОПУ України Державне підприємство «Луцький ремонтний завод «Мотор» визначено переможцем конкурсу та нагороджено кубком та дипломом «Краще підприємство 2017 року за досягненнями у соціальній сфері».

Вітаємо трудовий колектив підприємства, з іще однією підставою гордитися своїм заводом, який створив для своїх працівників найкращі умови праці та відпочинку.

Адміністрація підприємства, за погодженням з профспілковим комітетом та Радою трудового колективу, наказом по підприємству виплатила премію усім працівникам соціальної сфери, які наполегливою та самовідданою працею сприяли перемозі у конкурсі і отриманню диплому «Краще підприємство 2017 року за досягненнями у соціальній сфері».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Будинок офіцерів у Луцьку перетворився на місце для безхатьків та волоцюг. ВІДЕО
Наступна новина Підсумки року: ТОП-10 найпопулярніших новин
Останні новини
Схожі новини