«Луцьким ринкам» дозволили поділити землю на Завокзальному ринку

«Луцьким ринкам» дозволили поділити землю на Завокзальному ринку
фото ілюстративне, джерело: ВолиньPost

Депутати Луцької міської ради дозволили комунальному підприємству «Луцькі ринки» поділити на дві частини ділянку на вулиці Карпенка-Карого, 1.

Про це стало відомо під час засідання сесії міської ради від 25 липня.

Йдеться про ділянку площею 3,5294 га, яку хочуть розділити на дві частини по 2,8103 га та 0,7191 га.

Депутат Павло Данильчук поцікавився, чи не буде ухвалення рішення суперечити ухвалі Господарського суду від 14 червня, що забороняє відчужувати цю ділянку.

«Поділ земельної ділянки, яка належить нам, не є в будь-який спосіб відчуженням. Це рішення є нікчемним», - відповів радник міського голови Ігор Поліщук, мовляв, рішення суду винесли після того, як земля перейшла у власність КП «Луцькі ринки».

Натомість депутат Юлія Вусенко повідомила, що існує ще одне рішення суду від 25 липня, яке забороняє ділити землю на Карпенка-Карого, 1.

Вона запропонувала юридичному відділу ознайомитись із новим рішенням суду і тоді «нормально  та виважено приймати рішення», адже, за її словами, у залі міськради і так вже було багато наруги над законом. Вусенко додала, що рішення набуває сили з моменту ухвали.

Однак депутати проголосували «за» без попереднього вивчення цього документа.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що з приводу цього рішення Волинська облспоживспілка надіслала до секретаря та депутатів Луцької міської ради звернення, у якому просила не розділяти цю ділянку, посилаючись на ухвалу Господарського суду та те, що на цій території знаходиться єдиний майновий комплекс.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Ківерцівському районі може з’явитися ще одна ОТГ
Наступна новина У центрі Луцька з-під магазину поцупили квітковий горщик. ФОТО
Останні новини
Схожі новини