Луцькому тренеру Галицькому продовжили термін тримання під вартою

Луцькому тренеру Галицькому продовжили термін тримання під вартою

20 жовтня в Луцькому міськрайонному суді відбулося підготовче судове засідання у справі Богуслава Галицького. У тренера з волейболу – три адвокати.

Про це повідомляє Суспільне.

72-річного тренера з волейболу обвинувачують за трьома статтями: зґвалтування, розбещення неповнолітніх та сексуальне насильство над підопічними.

На підготовчому судовому засіданні тренеру продовжили термін тримання під вартою на 60 діб. Троє захисників обвинуваченого просили відпустити його під заставу. Суддя клопотання адвокатів не задовольнив.

На суд також прийшли п'ятеро з шести потерпілих у справі волейболісток. Усім їм – нині по 18 років. Ще одна дівчина зараз перебуває за кордоном, повідомили в суді представники потерпілих.

Фільмувати засідання та усіх його учасників суд Суспільному заборонив. На цьому наполягли і представники потерпілих волейболісток і три адвокати обвинуваченого. Коментувати будь-що потерпілі, захисники та сторона обвинувачення відмовилися.

Богуслав Галицький наразі перебуває у слідчому ізоляторі. Розгляд справи суд розпочне наприкінці жовтня. В разі доведення вини йому загрожує до 12 років ув'язнення.

Нагадаємо, як раніше повідомляли в Нацполіції, тренер упродовж останніх десяти років вчиняв злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості своїх вихованок. 8 липня Луцький міськрайонний суд відправив тренера Богуслава Галицького у слідчий ізолятор на 30 діб без права застави.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Шахраї ошукали волинян на 70 тисяч гривень
Наступна новина Зробити щасливішою ще одну людину: як волонтерять працівниці волинської поліції
Останні новини
Схожі новини