«Луцьксантехмонтаж №536» стартує з новим ЖК«Династія», де будуть таунхауси. Житло вже продається

«Луцьксантехмонтаж №536» стартує з новим ЖК«Династія», де будуть таунхауси. Житло вже продається

На вулиці сонячно і тепло, я насолоджуюся кавою та книгою у просторій вітальні, дизайн якої «саме той, мій», а діти бавляться неподалік будинку з однолітками на гарному сучасному майданчику… Осіння мряка та сіре небо за вікном, а у мене – горить камін, біля якого зібралася наша родина. Усім тепло і затишно, ми п’ємо чай, розповідаємо про день, що минув, і кайфуємо від часу, який проводимо разом…  У дворі дітлахи ліплять сніговика та розповідають одне одному про подарунки від Святого Миколая, а я готую обід та тішуся тим, що називається тихим щастям…

Саме такі картини найближчого майбутнього зринають у моїй уяві, коли, слухаючи Сергія Машевського, керівника відділу продажу ПрАТ «Луцьксантехмонтаж №536», гортаю  буклет із візуалізацією нового будівництва – окремого мікрорайону на кілька гектарів, де продумали усе до дрібниць, аби разом із новими мешканцями тут оселилися затишок та щастя.

«Династія»: що це і де?

Старт будівництва нового житлового мікрорайону відбувся восени. Донедавна це була приміська зона, нині – вже землі приєднаної територіальної громади. А якщо точніше, то роботи киплять на виїзді з луцької вулиці Володимирської, територіально – у селі Тарасове.

!!! Площа ділянки під забудову – у межах 7-ми гектарів. Звичайно ж, з нуля прокладені усі необхідні комунікації. Тож люди одразу матимуть централізоване водопостачання, водовідведення, каналізацію, газопостачання, електрику в будинках зі всією необхідною дозвільною документацією.

Тут, на закритій огородженій території із охороною та відеоспостереженням всюди, «виростуть» 68 таунхаусів і сім чотириповерхових будинків на 360 квартир.

Якщо говорити мовою цифр, то це з’явиться 28 тисяч квадратних метрів нового сучасного житла.

Перші поверхи чотириповерхівок – 1800 квадратних метрів – запланували під торговельно-офісні приміщення.



Для мешканців передбачено 540 паркомісць. У мікрорайоні облаштують сучасний спортивний та дитячий майданчики, велосипедні та бігові доріжки, місце для зарядки електрокарів та масив із зеленими насадженнями й місцями для пікніку.

Квартири і таунхауси: деталі

Нині працівники «Луцьксантехмонтажу №536» розпочали спорудження таунхаусів. Фундамент залили під усі будинки, а 36 із 68 уже мають готові коробки, тож зараз тривають будівельно-монтажні роботи, почався процес встановлення вікон.

«Запланували, що цю першу чергу ми вже влітку 2021-го здамо», – уточнює Сергій Машевський.

Безперечно, що такий перевірений часом та якістю забудовник, як ПрАТ «Луцьксантехмонтаж №536»,  застосовує передові технології та використовує кращі матеріали.

Таунхауси зводяться із червоної керамічної цегли, робиться зовнішнє утеплення будинків завтовшки 15 сантиметрів та сучасний  дизайн фасадів. Для вікон використовується профіль Salamander 73 мм завтовшки, якісна німецька фурнітура Roto та склопакет Solar завтовшки 44 мм. Звичайно, вхідні двері теж ставлять хорошої якості, а всередині майстри зроблять поліпшену штукатурку стін та стяжку підлоги. Відповідно до комплектації, у таунхаусах облаштують сучасну систему опалення з якісним європейським котлом. А ще усі ці будинки матимуть теплу підлогу. До слова, з приємних бонусів саме цього житла – можливість облаштувати на першому поверсі у вітальні камін.

Таунхауси у ЖК «Династія»

Котеджні будинки мають три типи планування на 138, 143 та 160 квадратних метрів. Різниця у тому, що у найбільшого за площею передбачено гараж. Усе інше – «золотий стандарт»: на першому поверсі передпокій, ванна, вітальня, кухня, на другому – 3 спальні кімнати та санвузол. У відділі продажів підприємства переконують: кожне планування продумане до дрібниць із врахування всіх побажань майбутніх покупців.

Біля кожного будинку є своя територія та гарантовано два паркомісця.  У туанхаусах будуть великі тераси  на  першому і на другому поверхах, за ними – місце, де можна облаштувати барбекю, басейн чи гойдалки. Бо ж до кожного будинку «додається» ще й земельна ділянка у межах до двох «соток».

Щодо чотириповерхових будинків, роботи розпочнуться у 2021-му, щойно підготуються усі дозвільні документи. Перші три будинки планують здати на кінець 2021року – початок  2022 року. Їх, відповідно до нових будівельних норм, облаштують ліфтами та зручним пандусом.

Площі квартир – типові для сучасного комфортного житла: однокімнатні матимуть 43-45 квадратних метрів, двокімнатні – від 60-ти  до 63-х, трикімнатні – 80 «квадратів». Безперечно, передбачено встановлення автономного опалення та лічильників на світло, воду, газ.

4-поверхівки від ЖК «Династія»

«Можемо розпочинати старт продажів та вітати з вдалим придбанням перших клієнтів», – констатує Сергій Машевський та уточнює вартість таунхаусів. Вона із відтермінуванням платежів без відсотків на 18 місяців при першому внеску від 30%  становитиме в межах 12500 гривень за метр квадратний.

 «Усе вийде гарно», – спокійно і з посмішкою запевняє Сергій Машевський.

І у цьому немає сумнівів. Найперше, тому, що за роботу взялося ПрАТ «Луцьксантехмонтаж №536», яке, до слова, у 2020-му стало лауреатом престижної премії IBUILD у номінації «Репутація і довіра» .

«Династія» вже продається!

Як уточнює заступниця гендиректора підприємства Ірина Патлашинська, вони відповідально підійшли навіть до вибору назви житлового комплексу.

Тож усіх охочих мати свої сучасні комфортні якісні від фундаменту до дверної ручки «квадрати» запрошують у відділ продажу купити квартири чи котеджні будиночки у ЖК «Династія».

«Ми точно знаємо, як важлива наступність поколінь, врахування попереднього досвіду та рух уперед, у ногу з часом та найновішими технологіями. Саме це – простий секрет багатолітнього успіху нашого підприємства. І ми впевнені, що він стане запорукою щасливого життя наших клієнтів у цьому новому комплексі», – запевняє Ірина Вікторівна.

До слова, охочих придбати нове житло – чимало. І якщо ви мріяли про своє комфортне гарно сплановане помешкання з плюсами життя у місті, проте із особливим зручними розташуванням та усім найновішим найсучаснішим «начинням» від підземних комунікацій до котлів чи лічильників – зробіть перший крок та зателефонуйте у відділ продажів за номерами +38(066) 845 66 05,  +38(066) 897 97 77, чи прийдіть на консультацію за адресою м. Луцьк, вул. Клима Савура, 29.

Там вам нададуть найвичерпнішу інформацію про будівництво, умови оплати та розтермінування . Також є віконечка прямого зв’язку на сайті підприємства.

«Луцьксантехмонтаж №536» у фейсбуці можна знайти ТУТ. 

 *  *  *

І не зволікайте. Адже ПрАТ «Луцьксантехмонтаж №536»  – це стабільність, висока якість, дотримання оголошених термінів  здачі будинків, а отже – довіра покупців. Тому помешкання у їхніх житлових комплексах розкуповують дуже швидко. Бачите себе мешканцями саме ЖК «Династія» – телефонуйте негайно.

Текст: Ольга БУЛКОВСЬКА


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У школах міста хочуть запровадити «Луцькознавство»
Наступна новина Україна найімовірніше отримає вакцину Astra Zeneсa. Її ефективність складає 70%
Останні новини
Схожі новини