«Луцьктепло» розіслало «листи щастя» боржникам

«Луцьктепло» розіслало «листи щастя» боржникам
джерело фото: teplo-dkp.lutsk.ua

2 000 вимог-повідомлень розіслали тим, хто заборгував «Луцьктеплу» понад 10 000 гривень станом на 1 серпня.

Про це повідомляють у прес-службі підприємства.

Повідомлення містить заклик до погашення боргу впродовж місяця або ж до звернення за реструктуризацією наявного боргу у разі складного матеріального стану.

«В разі несплати боргу ДКП «Луцьктепло» буде змушене звернутися до суду за захистом своїх порушених прав. А це означатиме додаткові грошові втрати, як от: врахування інфляції, проценти річних, судові витрати і аж до арешту нерухомого майна», – йдеться в повідомленні.

Окрім того, у разі подальшого невиконання судового рішення, сума боргу буде стягнута в примусовому порядку державним виконавцем. В цьому випадку важливо розуміти наступне: якщо сума стягнення перевищує двадцять (20) розмірів мінімальної заробітної плати – допускається звернення стягнення на єдине житло боржника (квартиру).

«Адміністрація ДКП «Луцьктепло» висловлює сподівання на результативну співпрацю впродовж серпня, і має надію, що справи до суду на дійдуть. Однак, ми готові й до такого розвитку сценарію», – додають на підприємстві.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцьку без гарячої води залишилися два будинки


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку горе-хазяйка виселяє квартиранток посеред ночі
Наступна новина Курс валют на 14 серпня: долар суттєво піднявся, євро продовжує втрачати в ціні
Останні новини
Схожі новини