«Луцьктеплу» повернули борги за субсидії

«Луцьктеплу» повернули борги за субсидії

Із державного бюджету на Волинь перерахували 92,3 мільйони гривень коштів заборгованості за субсидії. Левову частку цих коштів спрямували на погашення богів перед державним комунальним підприємством «Луцьктепло».

Про це стало відомо під час оперативної наради в ОДА у понеділок, 19 лютого, – повідомляє Волиньпост

Голова Волинської обласної держадміністрації Володимир Гунчик повідомив, що у четвер, 15 лютого, область отримала 92,3 мільйони гривень компенсації за спожиті енергоносії.

«Це результат звернення голови ОДА до прем’єр-міністра України», - зауважив голова ОДА. 
Левову частку із них, а саме 65 мільйонів гривень, направили на погашення заборгованості за послуги енергопостачання державним комунальним підприємством «Луцьктепло».

«Це дає можливість сьогодні «Луцьктеплу» більш активно працювати над погашенням заборгованостей, які мають споживачі», - повідомив Гунчик. 

За його словами, нині заборгованість мешканців перед «Луцьктеплом» – 62 мільйони гривеь. Тож це питання незабаром розглянуть і на засіданні антикризового енергетичного штабу.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Прапори, талісмани, зброя: у Луцьку відкрили виставку «Неоголошена війна. Волинський рахунок». ВІДЕО
Наступна новина Гірше їсть і п’є, ніщо її не радує: Настуся Абрамчук з Ковеля «почала згасати»
Останні новини
Схожі новини