Луцьку блогерку затримала поліція на Балі

Луцьку блогерку затримала поліція на Балі
Валерія Кузьмінчук

Лучанку Валерію Кузьмінчук, відому як Інстаграм-блогерка Lerkazukerka, затримала поліція під час відпочинку на острові Балі.

Від правоохоронців дівчина відкупилась хабарем, – про це вона написала в Інстаграмі.

«Сьогодні вперше сіли на байк. Рух тут шалений. Уявили? А тепер те, що ви уявили помножте на 10. Окрім того, що рух лівосторонній, дорожніх правил більше немає. Я серйозно! Всі їдуть як хочуть і розбираються на мигах. Так і нас підрізав інший мотоцикліст. Втаранились ми в нього конкретно. Летіли всі троє. І я, і Макс, і переляканий балієць, і наші байки до того всього. Це все на величезному перехресті, збоку якого поліцейський участок», – розповіла блогерка.

З її слів, після інциденту дівчину з чоловіком Максимом затримала поліція.

«Поліція тут дуже корумпована, як виявилось. Спочатку залякують, ніби там величезний штраф, скутер забирають на штраф-майданчик, а потім додають невеличке «але...». Дали ми на лапу, як то кажуть і...нас відпустили додому. На тому ж байку і без прав/тут наші не підходять, хоча ми просили завезти нас на авто, казали, що їхати самі не хочемо, ну і по закону ніби ж і не можемо», – додала лучанка.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Понад 50 % моїх фотографій робить мама», – популярна луцька блогерка Лєрка Цукерка


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцький художник малював найбільше в Європі графіті на заправці. ВІДЕО
Наступна новина Мороз посилюється: якою буде погода у Луцьку 22 січня
Останні новини
Схожі новини