Як долетіти і де жити: луцька блогерка розповіла про подорож на Балі. ФОТО

Як долетіти і де жити: луцька блогерка розповіла про подорож на Балі. ФОТО
Валерія Кузьмінчук (фото: Інстаграм)

Луцька інстаблогерка Валерія Кузьмінчук, відома під нікнеймом Lerkazukerka, розповіла про життя на Балі.

Дівчина разом з чоловіком та друзями поїхала на відпочинок туди на кілька тижнів. Про це блогерка пише на своїй сторінці в Інстаграмі.

Читати також: «Понад 50 % моїх фотографій робить мама», – популярна луцька блогерка Лєрка Цукерка

Як добратися?

Переліт Валерії та її чоловіка обійшовся їм у 650 доларів з людини у дві сторони.

«Летіли з Києва з короткою пересадкою в Катарі (2 годинки). Назад так само. Ціни звісно залежать від напрямку, дати, кількості та довжини пересадок. Скористались послугами авіакомпанії «Qatar Airways». Навіть у нашому економ-класі давали пледи, подушечки, шкарпетки, маски для сну, беруші, зубні щітки та пасти і навіть бальзам для губ. В кожного були навушники, та власний планшет з фільмами, іграми, музикою», - розказала блогерка.

За її словами, переліт тривав 17 з половиною годин.

«Нас тричі годували, їжа досить непогана, літакі комфортні і великі. Стюардеси привітні, постійно перепитували, чи все добре, чи нічого не потрібно, з усім допомагали. Пересадка була синхронізована, тобто багаж автоматично перекладали з одного літак в інший, ми цим не переймались», - пояснила Валерія.

«Як виявляється, переліт сюди не коштує космічні гроші, як я собі постійно думала. Наші друзі взагалі летіли за 400 доларів у два боки, але з Амстердаму і з пересадкою довжиною в один день в Китаї з дозволом виходу в місто. Це теж цікавий досвід, бо переліт стає частиною подорожі», - поділилася дівчина.

Ціни на житло

Блогерка разом з чоловіком орендували віллу на дві спальні.

«Ми своїм житлом дуже задоволені. Хатинка реально гарна! Сучасний інтер‘єр, є все необхідне, в хорошому районі. До океану пішки 15 хвилин, є прибиральниця, власний басейн, який чистять щодня, нам замінюють постіль та рушники, миють посуд, завжди є шампуні та гелі для душу. Ціна 108 доларів за ніч», - написала блогерка.

За її словами, на Балі дуже багато пропозицій різного житла.

«Дах над головою можна знайти від 5 доларів за добу. Ну але якщо говорити про щось більш комфортніше, то за $15-20 вже може бути непоганий готельний номер. Вілли починаються від $50 за ніч. Далі вже ціна росте в залежності від наявності/відсутності басейну, прибиральниці, району, відстані до океану і т.д. Є також можливість зняти кімнату в будинку, що суттєво дешевше, ніж ціла вілла», - зазначила Валерія.

Житло на Балі

Балі - це контрасти

Блогерка запевняє, що Балі - місце контрастів.

«Тут може бути сонячно, а через хвилину ти, мокрий до нитки, ховаєшся від бурі. Тут можна ще зранку гуляти тропічними джунглями, а ввечері милуватись заходом сонця на березі океану. Тут біля страшної пошарпаної будки може бути ресторан з шикарним інтер‘єром. Тут можна гасати на скутері, а можна комфортно їхати на таксі, або взагалі взяти собі водія, який носитиме ваші пакети, всюди вас чекатиме, подаватиме руку і тримтиме парасольку», - йдеться у дописі блогерки.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У луцькій школі збирали гроші для порятунку хворих діток. ФОТО
Наступна новина Під Луцьком «ВАЗ» протаранив хлібовоз. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини