Луцьку журналістку ледь не розвели на гроші шахраї

Луцьку журналістку ледь не розвели на гроші шахраї
Фото: Комсомольская правда

Луцьку журналістку Ірину Кабанову хотів обдурити шахрай.

Про це дівчина написала на своїй сторінці у Фейсбуці. 

Вона повідомила, що продає свій фотоапарат. Оголошення опублікувала на платформі «OLX».

«Телефонує до мене російськомовний чоловік, який представився як Мельников Сергій Олександрович з Бердянська. Мовляв, «ми юридична особа, торговий центр «Успех», скуповуємо б/у техніку і потім перепродаємо, або віддаємо на деталі». Я ж то зраділа! Ура, думаю, швидко продам!» – написала Ірина.

Журналістка зазначила, що чоловік відмовився отримати товар за допомогою накладного патежу «Новою поштою» і сказав, що скине гроші на картку прямо.

«Спитав номер картки і прізвище. А тепер увага цитую: «это будет перевод денежных средств, так что вы должны подойти к банкомату, выбрать в меню нужную услугу и получить сразу наличные. Вам распечатается чек, я попрошу его отправить вместе с посылкой, это девочкам в бухгалтерию нужно. Чтобы все прошло правильно, позвоните мне, когда будете у банкомата и я расскажу что делать». Домовились, що я о 13,00 підійду до якогось банкомату», – написала Кабанова. 

Дівчина вирішила проконсультуватися з фахівцями і з’ясувала, що це – схема шахраїв.

Далі Ірина пояснила своєму «покупцю», що за такою схемою продавати товар не згідна. запропонувала переказати гроші через «Приват24». Співрозмовник почав запевняти, що кошти їй вже відправили і погржував, що подасть до суду. Так, мовляв, дівчині доведеться все повернути, та ще й з відсотками. За трохи чоловік облаяв журналістку і поклав слухавку. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Річкова прогулянка Стиром 80 років тому. РЕТРОФОТО
Наступна новина Він полетів, але обіцяв вернутися. Сесія Волиньради. РЕПОРТАЖ
Останні новини
Схожі новини