Люди вкладають кошти і роблять хорошу справу, - Савченко про роботу «Ратнівського аграрія»

Люди вкладають кошти і роблять хорошу справу, - Савченко про роботу «Ратнівського аграрія»

Лімузин, абердин-ангуська, шароле – різноманіття м’ясних порід ферми чимале. Волинське підприємство «Ратнівський аграрій» розвиває галузь м’ясного скотарства, утримує понад дві тисяч голів великої рогатої худоби та 900 голів маточного поголів’я.

Про це стало відомо під час огляду підприємства в суботу, 22 грудня, – йдеться на сторінці Олександра Савченка у Фейсбуці. 

На зустрічі були присутні голова облдержадміністрації Олександр Савченко, директор департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Юрій Горбенко, голова райдержадміністрації Андрій Харлампович.

Директор підприємства Валентин Чернецький та інвестор Андрій Панніков провели ознайомчий огляд фермерським господарством, що розташоване у селі Якушів.

Так, Валентин Антонович зазначив, що «Ратнівський аграрій» отримав в цьому році понад пів мільйона гривень дотації на утримання корів.

«Ми ці кошти вклали у реконструкцію фермерського приміщення, яке вміщує 400 голів великої рогатої худоби. Крім цього, суттєвою державною підтримкою для підприємства стала компенсація відсотків по короткостроковим та середньостроковим кредитам у розмірі понад п’ять мільйонів гривень.

Попри жорсткі критерії видачі компенсації, правильне оформлення усіх документів стало запорукою отримання цих коштів», – розповів Валентин Чернецький.

Загалом «Ратнівський аграрій» господарює на чотирьох районах Волинської області. На підприємстві працює понад 200 осіб, а середня заробітна плата є вищою середньої зарплати по області загалом.

«Приємно, що люди вкладають кошти, роблять хорошу справу. Непогано, що це високоякісне м’ясо приходить не лише до столу українцям, а й експортується в Європу. Радісно бачити, що аграрії розвиваються, люди задоволені своєю роботою, поліське село заробляє та отримує гідні прибутки», - резюмував оглядини керівник найвищої виконавчої гілки влади в області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хто може очолити Волинський краєзнавчий музей
Наступна новина «Слабаків не мочать», – Сергій Григоренко про атаку «клонів» БПП
Останні новини
Схожі новини