Майбутні кухарі демонстрували свої вміння на «Ярмарку кар'єри» в Луцьку

Майбутні кухарі демонстрували свої вміння на «Ярмарку кар'єри» в Луцьку

У Луцькому вищому професійному училищі з літа 2017 року працює Центр професійної кар'єри.

За сприяння Луцького міського центру зайнятості для студентської молоді проводяться профорієнтаційні заходи, участь у яких беруть представники роботодавців, повідомляє сайт Луцької міської ради.

Для студентів, які здобувають освіту «кухар», 20 грудня проведено Ярмарок кар’єри. Участь у заході взяли представники ресторану «GRILL PUB», ресторації болгарської кухні «Чевермето», кафе-піцерії «Козача Левада», мережі супермаркетів ТОВ «Арго-р», кав’ярні-пекарні «Франс.уа», броварні «Карабас Барабас».

Захід проведено у новому форматі. Студенти - майбутні кухарі демонстрували свої знання, вміння та навики, презентуючи представникам роботодавців власноруч приготовлені страви української кухні: салат подільський, вареники по-домашньому, борщ український, биточки по-селянськи, голубці, деруни, салат чернігівський, крученики, млинчики «Ласунка», печінка смажена з цибулею, риба в млинчиках, мазурки, чізкейк.

Після проведення дегустації студенти спілкувались з представниками роботодавців, дізнаючись про умови праці, можливості проходження практики та працевлаштування. Працедавці, презентуючи свої заклади, пропонували студентам гнучкі графіки роботи та можливості кар’єрного росту. У себе в команді роботодавці хочуть бачити активних молодих людей, які бажають працювати.

Результатом проведеної зустрічі є домовленість між викладачами навчального закладу та представниками роботодавців про підписання договорів для проходження студентами навчальної практики.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучан запрошують на «круглий стіл» з обговорення проекту реконструкції парку
Наступна новина Зимова негода в Україні: як водіям уникнути заносу на дорозі. Інфографіка
Останні новини
Схожі новини