У Києві відбувається акція протесту проти арешту Стерненка. Є поранені та затримані

У Києві відбувається акція протесту проти арешту Стерненка. Є поранені та затримані
Фото зі сторінки Яніни Соколової

На акціях протесту проти ув’язнення Сергія Стерненка біля Офісу президента у Києві, де 23 лютого зібралися близько тисячі людей, серед протестувальників з'явилися перші поранені. Наразі затримано близько 10 учасників акції. 

За даними ЗМІ, до медиків уже звернулося 10 осіб, пише ТСН.

Раніше повідомлялося, що поліція перекрила вхід до будівлі ОП. Після того, як у правоохоронців хтось з протестувальників кинув запалений фаєр, поліція вирішила відтіснити натовп. Почалися зіткнення і штовханина. 

Нагадаємо, 23 лютого колегія суддів Приморського районного суду Одеси ув'язнила на 7 років та 3 місяці колишнього очільника одеського "Правого сектора" Сергія Стерненка. Йому закидають викрадення місцевого депутата Сергія Щербича, розбій та зберігання зброї. Також суд вирішив конфіскувати половину всього майна, що належить Стерненку. Його затримали одразу в залі суду та відправили до СІЗО.

Волиняни виставили свої реакції у соцмережах, «Перший» їх зібрав. У Луцьку також провели акцію протесту проти арешту Стерненка.

     


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Майже сотня лучан вийшли на акцію, аби підтримати засудженого Стерненка
Наступна новина У ЖК «Парковий квартал» в Ковелі залишилось 5 квартир
Останні новини
Схожі новини