Мама на стилі: елегантна Діана та сором'язливий Ерік

Мама на стилі:  елегантна Діана та сором'язливий Ерік

Літо – чудова пора, щоб похизуватися усіма найгарнішими нарядами гардеробу: сукні, сарафани, шорти, футболки, комбінезони... 

«Мама на стилі» лучанка Діана Ільченко – приклад того, як влітку можна одягнутися стильно, елегантно та комфортно.

Найчастіше Діана купує речі від відомого українського бренду A.Tan та луцької дизайнерки Оксани Зінчук, але в її гардеробі ще купа одягу від Н&М, Mango, Zara, Guess, Armani тощо.

Жінка зазвичай купує взуття через Інтернет, наприклад, такий бренд як SexyFairy, а також замовляє одяг із США.

Для проекту «Мама на стилі» Діана обрала свої наулюбеніші луки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мама на стилі: креативна Оксана та бешкетні Тімур з Давидом

«Для мене мода означає стильно та гарно виглядати. Не обов’язково бути одягненим у дорогі речі. Особисто я найбільше люблю плаття спортивного стилю, до яких можна взути зручні кеди або ж кросівки. Звісно, подобаються й класичні плаття, під які можна підібрати гарні туфлі», –  наголошує Діана.

Модна матуся каже, що, обираючи одяг та взуття для сина Еріка, найбільше звертає увагу на їхню зручність.

«Він в мене зовсім не перебірливий. Купуємо те, що подобається. Більшість – в H&M, Zara, але в мене є ще й свій магазин дитячого одягу, тому обираю такі речі, аби йому в садочку було зручно і не шкода», – додає вона.

За словами Діани, ідея відкрити власний магазин дитячого одягу прийшла до неї після народження сина. Саме Ерік надихнув її на це.

#1 LOOK: УНІВЕРСАЛЬНИЙ

Бренди мами: сукня A.Tan, взуття Michael Kors, сумка DIOR.

Бренди сина: кофта та штани H&M, кросівки Adidas.

«У цьому образі можна сміливо йти на прогулянку в парк з подругами, сином. Оскільки плаття не є дуже спортивним, то в ньому навіть можна ходити на роботу», –  зазначає модна матуся.

#2 LOOK: РОМАНТИЧНИЙ

Бренди мами: плаття від Оксани Зінчук, туфлі SexyFairy, сумка Dolce & Gabbana.

Бренд сина: футболка, піджак та штани H&M, кросівки Adidas.

«У такому платті я б пішла на бізнесову зустріч. Воно класичне, хоча не сказала б, що дуже святкове. Люблю таку класику, адже до низу воно має вільний крій, тому навіть під кеди його можна одягнути та піти з подругами в кафе», – розповідає Діана Ільченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мама на стилі: щира Світлана та серйозна Полінка

Мама Діана поділилася, що бізнес та догляд за сином їй не важко поєднувати, адже Ерік вже виріс з того віку, коли за кожним кроком потрібно пильно стежити.

«Ерік вже не такий маленький, ходить в садочок. Ми любимо подорожувати, відпочивати, гулятив дворі. Там завжди є з ким спілкуватися, у нас всі сусіди дружні, а Еріку подобається гратися з іншими дітьми, він комунікабельний хлопчик», – з усмішкою додає матуся.

 

До речі, на досягненнях у бізнесі жінка не зупиняється і планує найближчим часом поїхати на навчання. На яке саме, поки секрет, але вона зауважує, що вдосконалюватися потрібно завжди.

#3 LOOK: НА ВЕЧІРКУ

Бренди мами: сукня A.Tan, Macbook.

Бренд сина: рубашка H&M, штани Zara.

«В такому образі можна піти і на вечірку, і на день народження, і навіть на конференцію. Адже під цей джинс можна взути як підбори, так і кеди», –  пояснює вибір одягу мама на стилі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мама на стилі: харизматична Наталка і жвава Марічка

#4 LOOK: ЕЛЕГАНТНИЙ

Бренди мами: сукня від Оксани Зінчук, туфлі SexyFairy, сумка Dolce & Gabbana.

Бренд сина: кофта та штани H&M, кросівки Adidas.

«Це плаття шилося за дуже короткий термін часу, але вийшло воно доволі красивим. У ньому можна піти на вечірку, святкову подію ж на фешн-покази. Шовк завжди в моді», – зауважує Діана.

Текст: Іванна СОЛОМАНЧУК (Перший).

Фото: Роман ДОМБРОВСЬКИЙ (Перший)

Візаж та зачіска мами – Лєна Леонтьєва

Локація – «Срібні лелеки»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Курс валют на 26 липня: євро помітно подорожчав
Наступна новина Наймодніша бабуся Луцька святкує день народження. ФОТО
Останні новини
Схожі новини