Мама на стилі: креативна Оксана та бешкетні Тімур з Давидом

Мама на стилі: креативна Оксана та бешкетні Тімур з Давидом

Одвічна проблема жінок – «нема чого вдягти» – перестає бути трагедією, якщо ти сама собі дизайнер.

32-річна лучанка Оксана Зінчук до кожного виходу в люди готується ретельно і заздалегідь. Вона власноруч малює ескізи майбутніх суконь, віддає їх майстрині і на кожну важливу подію має готовий наряд.

Зараз Оксана сидить у декреті, разом із чоловіком Андрієм виховують двох жвавих хлопчаків: 2-річного Тімура та 7-річного Давида.

Модна матуся розповіла, що у рутинних буднях декрету її порятунком є мода.

 «Я створюю одяг, мені подобається мода. Сказати, що вона для мене все, нічого не сказати. Мода для мене – більше, ніж все», - каже жінка.

Раніше Оксана мала кілька «точок» жіночого одягу на ринку.

А те, що привозила на продаж, завжди хотілося переробити, додати якісь оригінальні деталі. Тому почала шити для себе і вже зараз в її гардеробі переважають речі, змодельовані самостійно.

«Якось я почула фразу від однієї телеведучої: якщо не можете знайти себе у житті, згадайте, що вам подобалося робити в дитинстві. Я пригадала, що десь у віці 7-8 я не чесала лялькам волосся, не фарбувала їх, але шила їм одяг. Мої ляльки мали по кілька десятків суконь, які я, до речі, шила з маминого одягу, за що отримувала на горіхи від батьків», - пригадує модниця.

Однак, свою любов до стилю та модних речей Оксана пов’язує не лише із шиттям платтячок для ляльок у дитинстві.

«Мій покійний тато був дизайнером, мав свій цех, шив різний одяг – верхній одяг, шуби, мене в дитинстві повністю «обшивав». Я була наймоднішою серед однолітків! Усе своє дитинство я провела з ним в ательє «Зося». Він рано пішов з життя, але, думаю, якби він був живим, то я б швидше зрозуміла, що мода – це моє», - розповіла Оксана.

Отож, усі 6 образів, у які вдягнена Оксана для проекту «Мама на стилі», створені нею власноруч.

LOOK#1 Святковий

Бренди мами: туфлі Reserved, сумка Mango.

Бренди синів: старший син – штани та футболка Zara, кросівки Geox; менший – штани H&M, кофта та взуття – Zara. 

Цей look Оксана вдягає на дні народження, родинні свята чи в ресторан.

LOOK#2 Спорт-шик

Бренди мами: кросівки Fils, годинник Swatch

Бренди синів: старший – шорти, босоніжки та футболка Reserved, менший – штани Next, футболка Carters, кеди H&M, кофта Zara.

Сукню модна матуся комбінує з кросівками і називає цей стиль – спорт-шик.

«Я не вдягаюся, дотримуючись якогось одного стилю. Мені подобаються вечірні, спортивні речі, щось із класики… Мені подобається все гарне», - посміхаючись, зауважує матуся.

LOOK#3 Романтичний

Бренди мами: сережки Zara, взуття Zara, сумка Mаngo

Бренди синів: менший син – штани Next, футболка Carters, кеди H&M, кофта Zara.

Оксана Зінчук каже, що ця сукня універсальна і її можна вдягати залежно від настрою на різні події і з різним взуттям – як на підборах, так і на низькому ходу.

LOOK#4 Клубний

Бренди мами: взуття Mario Bruni, сережки Mango, сумка Mаngo

Бренди синів: cтарший – сорочка H&M, штани Zara, кросівки Geox

Модниця Оксана розповіла, що шкіряні шорти можна вдягати не лише в теплі пори року, вони відмінно пасуватимуть до теплих светрів, цупких колгот та чобіт-«ковбойок».

LOOK#5 Витончена жіночність

Бренди мами: сумка Roberto Cavalli, взуття Mario Bruni.

Бренди синів: менший футболка Carters, штани H&M, взуття Elephant.

Щодо дітей, то Оксана переконана, що хлопців потрібно вдягати у зручний одяг.

«Дітям, особливо синам, не потрібен дорогий одяг, він повинен бути практичним та натуральним. Дітей краще тішити увагою, а не «луками». Інша справа з дівчатками. Якби мала доньку, то мої «луки» були б повторені і для неї», - розповідає Оксана Зінчук.

LOOK#6 Гламур

Бренди мами: сережки Breil, мокасини Hermes.

Бренди синів: старший син – футболка Reserved, штани Zara, кросівки Geox; менший – футболка Carters, штани H&M, взуття Elephant, кофта Zara.

Сім’я Зінчуків

До речі, модна матуся зізнається, що на осінь планує презентувати свою першу колекцію одягу, серед якої переважатимуть образи для ділових жінок.

ЯК БУТИ СТИЛЬНОЮ?

Поради від Оксани Зінчук:

«Жінка повинна вдягатися так, як їй подобається, але в гардеробі кожної повинні бути базові речі: брючний костюм-«трійка», сорочка і класичні джинси. Якщо ці речі комбінувати і поєднувати з модними аксесуарами та деталями, жінка завжди буде цікавою та стильною.

Не раджу вдягати пляжні речі, наприклад, рвані джинсові шорти, до ресторану. Це моветон, не робіть так, якщо не хочете виглядати вульгарно і дешево», - наголошує «мама на стилі» Оксана Зінчук.

Текст: Ірина КОСТЮК (Перший)

Фото: Роман ДОМБРОВСЬКИЙ (Перший)

ПЕРЕДРУК ЗАБОРОНЕНИЙ

Локація Basilic Show


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (3)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Курс валют на 13 липня: євро стрімко падає, долар – на місці
Наступна новина Безлюдні закутки і порожні атракціони: луцький парк влітку. ФОТО
Останні новини
Схожі новини