Мама зниклого безвісти волинянина Ігоря Бєлокурова знялася у ток-шоу на «Інтері»

Мама зниклого безвісти волинянина Ігоря Бєлокурова знялася у ток-шоу на «Інтері»
Антоніна Бєлокурова

Мама зниклого волинянина Ігоря Бєлокурова Антоніна Бєлокурова поїхала на зйомки ток-шоу «Стосується кожного», що транслюється на телеканалі «Інтер». 

Журналісти програми навідалися у рідне село Антоніни Бєлокурової, – пише газета «Нове життя».

Після зйомок у селі кілька місцевих жителів, у тому числі Антоніна Бєлокурова, поїхали до Києва. У студії відбувся запис випуску телепрограми «Стосується кожного» на цю тему.

Нагадаємо, Ігор Бєлокуров зник безвісти в Афганістані у 1988 році, коли воював там у лавах радянської армії. У лютому 2018 року до групи українців, що подорожували Афганістаном, підійшов схожий на Ігоря чоловік. Він сказав, що втратив пам'ять через травму. І хоча він не пам'ятав свого імені, проте повідомив, що походить з Волині, звідки родом й Ігор Бєлокуров.

Для того, аби визначити, чи справді знайдений афганець є Ігорем Бєлокуровим, провели ДНК-експертизу. За результатами аналізу ДНК індекс материнства Антоніни Бєлокурової за всіма параметрами дорівнює нулю.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Замість рейкового автобуса Луцьк-Львів курсуватиме потяг
Наступна новина Скільки діток народилося у Луцьку 21 січня
Останні новини
Схожі новини