«Обличчя Інвестора»: учасникам конкурсу влаштували фінальне випробування. ФОТО, ВІДЕО

«Обличчя Інвестора»: учасникам конкурсу влаштували фінальне випробування. ФОТО, ВІДЕО

10 жовтня стартував фінальний етап конкурсу «Обличчя Інвестора». Вже зовсім скоро стануть відомі імена переможців, які підпишуть річні контракти з будівельною компанією «Інвестор».  

У фіналі змагаються четверо дорослих дівчат та стільки ж діток. За результатами конкурсу оберуть дівоче та дитяче обличчя, які братимуть участь у всіх промо- та рекламних кампаніях «Інвестора».

Для участі в останньому етапі голосування на кожного з кандидатів чекає професійна фотозйомка у студії «ЯрКо». А перед тим їм створюють образи у салоні краси «Bomond».  

У середу, 10 жовтня, зйомка чекала на двох дорослих конкурсанток – учасницю конкурсу «Міс України» Мирославу Буденчук та маму у декреті Марію Крикун. У салоні обидві дівчата попросили зробити їм легкі локони та природний макіяж. Перукар Вікторія підібрала об’єм кучерів, який пасував кожній з них.

«Я не комфортно себе почуваю із зібраним волоссям. Люблю легкий макіяж і легку зачіску», – розповіла 23-річна Мирослава.  

Візажист Оксана зазначила, що навіть у нюдовому макіяжі необхідно зробити акцент – наприклад, на очах, адже камера дещо «поглинає» мейкап, тож він може бути недостатньо яскравим на фото.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Другий етап конкурсу «Обличчя Інвестора»: як це було

10 вересня дівчата мали можливість самостійно обирати собі лук і обидві одягли брючні комплекти класичного стилю.Мирослава одягла чорні штани та вишиванку, а Марія – костюм кольору марсала та сорочку з принтом. Образи доповнили класичними туфлями.

«Мені чоловік сказав сильно не фарбуватися, бо природна краса завжди найкраща. А щодо одягу, то класика – це завжди виграшний варіант. Дещо хвилююся, бачила інших дівчат, усі красуні – справжні конкурентки», – поділилася Марія.

Усіх інших учасників також чекає професійні фотосесії найближчим часом. Після цього їх світлини з’являться на сторінці будівельної компанії «Інвестор», де усі охочі зможуть взяти участь у онлайн-голосуванні й допомогти організаторам обрати переможців.

Нагадаємо, це вже третій етап конкурсу. Усього бажання взяти участь у конкурсі виявили 150 людей. З них журі у складі директора будівельної компанії «Інвестор» Андрія Разумовського, директора модельного агентства «MZM» Марини Занюк, керівника Центру краси «Bomond» Наталії Муравчук та магазину A.Tan Ірини Пасічник обрало найкращих конкурсантів. У фінал вийшли 8 учасників: четверо дорослих дівчат, та четверо дітей.

Зазначимо, переможці конкурсу отримають:

  • річний контракт з будівельною компанією «Інвестор»;
  • участь у всіх промо- та рекламних кампаніях «Інвестора» (тематичні фотосесії, відеоролик, розміщення на білбордах);
  • розміщення на обкладинці місцевого журналу. 

Фото: Ярослав БЛИЗНЮК (для «Першого»)


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Анафему з Філарета не знімали, – волинський священик
Наступна новина Луцький перевізник відмовився обслуговувати 18-ий маршрут. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини