«Мені соромно, що  Луцьк повів себе так», - Покровський про МакДональдс

«Мені соромно, що  Луцьк повів себе так», - Покровський про МакДональдс
Фото ілюстративне (джерело: асоціація Рітейлерів України)

Депутат Луцької міської ради Андрій Покровський вважає, що мережа МакДональдс не зайде у Луцьк, адже місто спочатку запрошувало її, а згодом «вийшло так, що МакДональдс ще й винен виявився в усьому».

Про це Покровський сказав у коментарі «Першому».

Нагадаємо, рік тому міська рада заявила, що на розі вулиць Стрілецької і Грушевського спорудять сквер авіаторів. Перед тим цю ділянку хотів орендувати депутат і бізнесмен Андрій Покровський, стверджуючи, що на цьому місці збудують приміщення, в якому «оселиться»  МакДональдс. Кілька днів у соцмережах не стихали активні суперечки про те, що ж для Луцька краще -  МакДональдс чи сквер авіаторів.

Рік по тому Покровський каже: «Після того, як була підняла антикампанія проти МакДональдс, після цих всіх скандальних матеріалів, я думаю, ця мережа не піде в Луцьк, не захоче вести перемовини. Бо тоді МакДональдс заходив лише тому, що його дуже довго і відверто запрошували».

«Зараз з ними не веду перемовини, не говорю ні про що. Мені нема чого запропонувати», - додав Андрій Покровський, пояснивши, що представники компанії МакДональдс заявляли, що готові відкрити свій заклад саме на розі вулиць Стрілецької і Грушевського.

«Мені дуже соромно, що місто повело себе саме так по відношенню до них. Вони не просились – це їх запрошували. В кінці, коли влада змінилася, вийшло так, ніби ще й МакДональдс виявився винуватим» - сказав депутат.

«Це ж зрозуміло, що це було виключно популістське рішення з метою, щоб «порізати» всі попередні домовленості, додав Покровський, говорячи про рішення міськради не давати земельну ділянку йому в оренду, мотивуючи це тим, що там має бути сквер авіаторів.

Читати також: На сквер авіаторів у Луцьку витратять 1500000 гривень. Яким він буде


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як у луцькому «Кораблику» відзначатимуть перший день весни
Наступна новина Луцькі депутати проголосували за «імпічмент Президента»
Останні новини
Схожі новини