«Ми на правильному шляху», - луцький фотограф про лікування онкохворої Мар'яни Пархом'юк

«Ми на правильному шляху», - луцький  фотограф про лікування онкохворої Мар'яни Пархом'юк

У онкохворої Мар’яни Пархом’юк з Луцька закінчився перший блок лікування. Далі – тижнева перерва і другий блок, який триватиме 56 днів.

Про це написав хлопець дівчини Володимир Хомич на своїй сторінці в Інстаграмі. 

«Саме сьогодні 36-й день нашого перебування в Мінську. Сьогодні закінчується перший блок лікування. Точніші результати будемо знати в понеділок, коли отримаємо аналізи всіх пункцій. Але мої спостереження з боку кажуть, що ми на правильному шляху! І все буде добре! Ви всі бачите, яка   Мар’яни Пархом’юк сильна та життєрадісна!», – пише Володимир Хомич.

«Це був дуже складний період. Спочатку було складно психологічно. Складно було усвідомити ситуацію, яка склалась. Потім сюди додалась ще й фізична втома: побічні дії від хімії атрофували м‘язи на ногах Мар‘яни і забрали всі сили. Тепер я - ноги! Даремно, мабуть, колись в шутку назвався DJ Kostyl. )) Із самого початку мого перебування в клініці, звернув увагу як швидко тут діти дорослішають, порівняно зі своїми однолітками. Але так сталось, що і я був змушений подорослішати. І на певний період стати ще й руками для Мар’яни. Сприймаю це як життєвий бонус!», – йдеться в дописі.

«Тут я роблю те, чого ніколи не робив за свої 32 роки! Я вчусь щодня прибирати і прати! Спочатку руками. Потім власники квартири, яку ми орендуємо купили нам пралку! Ще ніколи я так не радів звичайній пралці! Ну і головне - готування їжі! Відсутність будь-якого досвіду та обмеженість в продуктах - справжнє випробування! Всі пальці порізані та обпеченні! Я все правильно роблю?)) А ще я цілий тиждень намагаюсь вгадати кількість води для вівсянки! Ще ніразу не вийшло!  А ще, за цей місяць я зрозумів наскільки важлива мати друзів, щоб саме в такі моменти відчувати їх підтримку! #lotrcrew - ви круті! Не втомлюсь це повторювати!», – написав Володимир Хомич.

«Попереду нас чекає тижнева перерва і другий блок, який триватиме вже 56 днів! А до нашого повернення в Луцьк, теоретично, ще 6 місяців! Щоденне перебування тут потребує чималих витрат, тому будемо вдячні вам за підтримку!», – звертається до небайдужих луцький фотограф.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#36днівзмаряною Саме сьогодні 36-й день нашого перебування в Мінську. Сьогодні закінчується перший блок лікування. Точніші результати будемо знати в понеділок, коли отримаємо аналізи всіх пункцій. Але мої спостереження з боку кажуть, що ми на правильному шляху! І все буде добре! Ви всі бачите, яка @mariana.parkhomiuk сильна та життєрадісна! І ніякий #ракхуяк не зможе цьому завадити! Це був дуже складний період. Спочатку було складно психологічно. Складно було усвідомити ситуацію, яка склалась. Потім сюди додалась ще й фізична втома: побічні дії від хімії атрофували м‘язи на ногах Мар‘яни і забрали всі сили. Тепер я - ноги! Даремно, мабуть, колись в шутку назвався DJ Kostyl. )) Із самого початку мого перебування в клініці, звернув увагу як швидко тут діти дорослішають, порівняно зі своїми однолітками. Але так сталось, що і я був змушений подорослішати. І на певний період стати ще й руками для Мар’яни. Сприймаю це як життєвий бонус! Тут я роблю те, чого ніколи не робив за свої 32 роки! Я вчусь щодня прибирати і прати! Спочатку руками. Потім власники квартири, яку ми орендуємо купили нам пралку! Ще ніколи я так не радів звичайній пралці! Ну і головне - готування їжі! Відсутність будь-якого досвіду та обмеженість в продуктах - справжнє випробування! Всі пальці порізані та обпеченні! Я все правильно роблю?)) А ще я цілий тиждень намагаюсь вгадати кількість води для вівсянки! Ще ніразу не вийшло! 🤦🏼‍♂️ А ще, за цей місяць я зрозумів наскільки важлива мати друзів, щоб саме в такі моменти відчувати їх підтримку! #lotrcrew - ви круті! Не втомлюсь це повторювати! Попереду нас чекає тижнева перерва і другий блок, який триватиме вже 56 днів! А до нашого повернення в Луцьк, теоретично, ще 6 місяців! Щоденне перебування тут потребує чималих витрат, тому будемо вдячні вам за підтримку! 4149 4978 6222 9442 Пархом‘юк Мар‘яна 5168 7556 3302 5024 Хомич Володимир Рахунок для переказів в євро: 26201455336506 Anatolii Parkhomiuk OTP Bank SWIFT code: OTPVUAUK #ракхуяк #36днівзмаряною #lotrcrew #всракурак #кавадлямаряни

A post shared by Володимир Хомич (@volodymyr_khomych) on

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ЛІКУВАННЯ МАР‘ЯНИ У БІЛОРУСІ 

Гроші на лікування дівчини можна перерахувати на картки «ПриватБанку»:

4149 4978 6222 9442 Пархом‘юк Мар‘яна
5168 7556 3302 5024 Хомич Володимир


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку проведуть міжнародний боксерський турнір
Наступна новина «Дороги на четвірочку, але ринок біля замку лишився», - екс-заступник мера Стемковський про Луцьк
Останні новини
Схожі новини