Ми не готові приймати бюджет на 2018 рік, - Палиця

Ми не готові приймати бюджет на 2018 рік, - Палиця

Ми не готові сьогодні приймати бюджет на 2018 рік. Про це під час сесії Волинської облради заявив її очільник Ігор Палиця.

Розгляд проекту рішення про обласний бюджет на 2018 рік викликав чимало суперечок у сесійній залі.

«Це вперше бюджет формується таким чином в ручному режимі. Закриття медичних бібліотек взагалі неприпустиме», - зауважив депутат Михайло Бегаль.

«Ми не будемо приймати як дурачки те, що нам підносять. Ми депутати і самі розподіляємо кошти», - спробував піти в атаку голова обласної ради. Але під час обговорення питання його думка про доцільність прийняття бюджету на 2018 рік змінилася.

«Там є багато питань, які не передбачають фінансування. Цими діями зняття коштів з програм ми розбалансуємо бюджет», - наголосив голова Волинської ОДА Володимир Гунчик.

«Я не знаю як назвати цей розподіл коштів бюджету. Я не бачив ще такого прийняття бюджету за всі роки свого депутатства», - розкритикував бюджет депутат Валерій Діброва.

«Я не зможу поставити гроші з екології на перинатальний центр», - додав директор департаменту фінансів Волинської ОДА Ігор Никитюк.

«Хочу сказати що бюджетна комісія не зробила роботу так як мала б зробити. Інакше не було б стільки питань на сесії. Так само не зрозуміло, чому Ігор Никитюк не отримав матеріалів по бюджету. Я пропоную сьогодні не приймати бюджет. Я бачу що ми не готові»,- підкреслив голова обласної ради Ігор Палиця.

Таким чином, депутати відклали ухвалення бюджету на наступний рік. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Закарпатті паводки під контролем. ВІДЕО
Наступна новина Облрада хоче «загубити» обласну медичну бібліотеку
Останні новини
Схожі новини