На Закарпатті паводки під контролем. ВІДЕО

На Закарпатті паводки під контролем. ВІДЕО

Негода на Закарпатті вщухла, на річках знижується рівень води. Мешканці постраждалих районів виклали в інтернет наслідки негоди.

Натомість Державна служба з надзвичайних ситуацій заявляє, що паводкова ситуація на території області повністю контрольована. Для проведення аварійно-рятувальних робіт залучено 563 людини та 94 одиниці техніки.

Підтопленими залишаються 531 − дворогосподарство, переважна більшість із них це самовільна забудова в низинах та зонах можливого підтоплення.

Досі у воді також близько двох сотень житлових будинків у селі Вільхівка Іршавського району, майже сотня підвальних приміщень, понад півтори тисячі гектарів сільгоспугідь, одна ділянка автомобільних доріг загальною протяжністю понад 150 метрів та висотою водяного покрову до 15 см, частково пошкоджено 2-і мостові переправи місцевого значення.

Жертв та постраждалих немає.

Із 56 підтоплених житлових будинків евакуювали 172 мешканці. Від електропостачання відключено 5 населених пунктів в Межигірському районі. За даними Гідрометцентру, протягом 17 грудня на території Закарпатської області опадів не прогнозується.

Паводкова ситуація у верхніх течіях річок стабілізувалася, на більшості річок спостерігається зниження рівнів води. У нижніх течіях річок очікується проходження максимальних рівнів води без катастрофічних наслідків.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцький клуб «HOLLYWOOD» показав «закулісся»
Наступна новина Ми не готові приймати бюджет на 2018 рік, - Палиця
Останні новини
Схожі новини