«Ми змінилися, мабуть, у триста разів». Як живе Княгининівська об'єднана громада

«Ми змінилися, мабуть, у триста разів». Як живе Княгининівська об'єднана громада
Олена Твердохліб (фото Ukraїner)

Як змінилося життя Княгининівської об’єднаної територіальної громади за останні роки, коли нею стала керували Олена Твердохліб, розповіло у своєму сюжеті видання Ukraїner.

Сюжет вийшов 15 вересня.

У ньому йдеться про те, що сьогодні ця громада є прикладом успішного об’єднання та втілення ідей.

Читати також: У громаді під Луцьком встановлюють камери відеонагляду

Завод із заморожування ягід, що експортуватиме продукцію на різні континенти, спортивний комплект, що постав на місці місцевого шкільного стадіону, баки для сортування сміття у селах, художньо оформлені зупинки, вулична бібліотека з книжками у холодильниках – ось невеликий перелік того нового, що з’явилося у громаді.

Читати також: У селищі під Луцьком встановлять зупинки

Бюджет ОТГ 2019 року склав понад 55 мільйонів гривень. Очільниця Княгининівської громади Олена Твердохліб каже, що громада отримує гроші, зокрема, від земель комерційного призначення, за які інвестор сплачує пайову участь у розвитку інфраструктури села чи селища.

«За останні декілька років ми змінилися, мабуть, в триста разів. По-перше, змінилися мізки в людей. Вони стали інакше сприймати все, що тут робиться. По-друге, це матеріальні зміни, бо тепер на кожного жителя громади в бюджеті є більша сума. Ми не є бідною громадою, але ми думаємо над тим, як мати більше коштів для розвитку. Бачимо, що сьогодні є попит на місцеву нерухомість – у нас хочуть жити люди. Оце мені дуже приємно, тому що хоча ми й під містом Луцьком, але такого раніше не було», – значила голова.

Детальніше – у сюжеті.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Збираємо душову кабіну з комплектуючих: що знадобиться?
Наступна новина На Волині 6 виробників тепла досі не мають постачальника газу на опалювальний сезон
Останні новини
Схожі новини