Михаїл освятив воду на «Луцькводоканалі». ФОТО

Михаїл освятив воду на «Луцькводоканалі». ФОТО
У день Водохреща традиційно освятили воду на підприємстві «Луцькводоканал». Фото - зі сторінки Григорія Недопада у Facebook.

У день Водохреща традиційно освятили воду на підприємстві «Луцькводоканал».

Про це повідомив перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад у Facebook.

«Приємно було розділити свято із людьми, які працюють для того, щоб в оселях лучан завжди була вода. Я щиро вітаю всіх працівників підприємства, всіх лучан із цим чудовим святом! Сьогодні воно подарувало незабутні миті, а освячена вода увесь рік буде допомагати людям, зміцнювати і наповнювати енергією завдяки своїм дивовижним властивостям», – зазначив Недопад.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Як у луцькому парку святкують Водохреще. ФОТОРЕПОРТАЖ

Він додав, що для колективу «Луцькводоканалу» Водохреща є престольним святом, а цього року на підприємстві сталися чималі зміни.

«Нові люди і нові ідеї повинні забезпечити відчутні поліпшення і розвиток підприємству. Тож нехай Бог допомагає усім працівникам КП «Луцькводоканал» впроваджувати і реалізовувати всі хороші та корисні ініціативи, які працюватимуть на благо лучан», – додав заступник міського голови.

Нагадаємо, наприкінці 2018 року комунальне підприємство «Луцькводоканал» отримало нового керівника. Ним став Віктор Гуменюк.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Молитва. Гармата. Глінтвейн!  Аншлаг на жидичинському Водохрещі. РЕПОРТАЖ
Наступна новина Чому в абонентів «Укртелекому» пропав Інтернет
Останні новини
Схожі новини