«Миколо Ярославовичу, мені треба поїхати, я розписуюся...» – Тарас Яковлев пригадав, як женився

«Миколо Ярославовичу, мені треба поїхати, я розписуюся...» – Тарас Яковлев пригадав, як женився
Тарас Яковлев разом із дружиною Анастасією

У День святого Валентина голова Луцької районної державної адміністрації Тарас Яковлев розповів про першу зустріч зі своєю дружиною, скільки думав над тим, перш ніж одружитися і про те, які умови поставив перед весіллям.

Про це губернатор розповів у коментарі ІА Конкурент.

«Познайомив друг, але спочатку серйозних планів не було»

«Дуже добре пам’ятаю нашу першу зустріч. Мене познайомив з моєю дружиною Настею мій друг. І це, певно, було кохання з першого погляду. Не знаю точно, чи кохання, але я, певно, теж із першого погляду сподобався своїй дружині. Але планів на серйозні стосунки ще в мене не було, я думаю, що й в неї не було, але все якось саме собою сталося. Ще кілька випадкових зустрічей – і через місяці два у нас вже були справжні стосунки.

Читати також:«Скористався службовим становищем», - губернатор Савченко розповів, як одружився

«Була одна умова – це має бути тихо, буденно і швидко»

Мені було абсолютно комфортно, моя на той час майбутня дружина мене абсолютно влаштовувала. Я розумів, що це на все життя, якщо, не дай Боже, нічого не станеться. Але для мене одруження було важким кроком, і десь біля двох років ми жили цивільним шлюбом. Чого не скажеш про мою дружину. Вона була молодою дівчиною, дуже хотіла заміж з фатою і весіллям. А для мене це був бар’єр, і я ніяк не міг його переступити.

Через 2 роки вже ухвалили рішення, що якщо ми будемо одружуватися, то я поставив умову, що це має бути тихо, буденно і швидко. Тепер розумію, що, певно, я був неправий. Мені було комфортно, але щодо неї я був неправий. Тобто зараз я розумію, що тоді цим я її навіть, можливо, образив. Але, Слава Богу, вона в мене розумна і мудра жінка і це «діло» вона проковтнула.

«Прийшов на роботу, відсидів виконком, поїхав розписуватися»

Весілля в мене було в середу чи п’ятницю. Я зранку прийшов на роботу, відсидів виконком, встав із нього і сказав: «Микола Ярославович, тут мені треба поїхати, я розписуюся». І поїхав. Микола Романюк ледь не впав зі стільця. Це дійсно було на виконкомі. Я бачив, що я вже не вистигаю, бо там вже наречена переживає у мами. Тож я забрав дружину і ми поїхали й розписалися.

Єдине, що було з весільної атрибутики, на цьому наполягла дружина, – це фотосесія. Ми поїхали у Воротнів, тоді ще він був не реконструйований, напівстрашний, але там гарна природа. А потім вдвох поїхали в ресторан «Корона Вітовта» повечеряти». 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Єпископа УПЦ МП, який має «волинський» паспорт, не пустили в Україну
Наступна новина Покарали іноземця, який давав волинському СБУшнику 26 тисяч євро хабара
Останні новини
Схожі новини