Єпископа УПЦ МП, який має «волинський» паспорт, не пустили в Україну

Єпископа УПЦ МП, який має «волинський» паспорт, не пустили в Україну
Юрій Харон (фото: Новинарня)

У столичному аеропорту «Бориспіль» прикордонники не пропустили на територію України єпископа УПЦ МП Юрія Харона, який має паспорт, нібито виданий на Горохівщині.

Інцидент стався 13 лютого близько 18:00, пише Українська Правда.

Під час оформлення рейсу пасажирів, які прибули із Франкфурта, виявили єпископа УПЦ МП Юрія Харона. 

«Відносно даного громадянина прикордонники виконали доручення одного із правоохоронних органів та вилучили його український закордонний паспорт, оскільки у даної особи є громадянство кількох країн», – розповів речник Держприкордонслужби Олег Слободян.

Вже 14 лютого вранці єпископа відправили назад до Франкфурта.

«Сьогодні вранці, о 6:30, Юрій Харон (єпископ Гедеон) вилетів зворотнім рейсом до Франкфурта. Вилетів самостійно, без примусу, в доброму здоров'ї та гуморі. Обіцяв повернутися)», - написав Слободян.

Разом з тим на сторінці Харона у Facebook з'явилося повідомлення, «що владику депортували в США». «Вели до літака озброєні автоматники як злочинця», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Юрій Харон має паспорт, який нібито видали у Волинській області, а саме, у Горохівському районі. Пізніше виявилось, що цей паспорт – фальшивий.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Відремонтували поїзд, який возив українців до Польщі
Наступна новина «Миколо Ярославовичу, мені треба поїхати, я розписуюся...» – Тарас Яковлев пригадав, як женився
Останні новини
Схожі новини