Новим міністром культури може стати колишній гендиректор «1+1» Олександр Ткаченко

Новим міністром культури може стати колишній гендиректор «1+1» Олександр Ткаченко
Олександр Ткаченко

Фракція «Слуга народу» підтримає голову комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики, колишнього гендиректора каналу «1+1» Олександра Ткаченка на місце міністра культури.

Про це із посиланням на співрозмовників у фракції повідомляє Українська правда.

Рішення про підтримку кандидатури Ткаченка прийняли під час засідання фракції у понеділок, пише видання. Водночас комітет з питань гуманітарної та інформаційної політики очолить нардеп Микита Потураєв, заступник Ткаченка в комітеті.

Пізніше заступник голови фракції СН Євгенія Кравчук написала, що проголосувати за кандидатуру Ткаченка планують цього тижня.

«Міністром культури ми делегуємо одного з наших найсильніших представників, голову Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Олександра Ткаченка. Останні місяці він багато працював над порятунком креативних індустрій, підтримкою культури, йому вдалося напрацювати серйозний антикризовий пакет і ми переконані, що йому під силу очолити Мінкульт в такий складний період», – зазначила обраниця.

Підпишись на Telegram сайту, який зараз читаєш. Без спаму, тільки важливе! Підписатися

Нагадаємо, в Україні майже 3 місяці немає міністра культури – відколи обрали новий склад Кабміну. 10 березня Кабмін поклав тимчасове виконання обов'язків міністра культури на Світлану Фоменко.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Помер відомий український композитор Мирослав Скорик
Наступна новина Продукти для схуднення: їмо смачно та стрункішаємо
Останні новини
Схожі новини