Модні тенденції осені 2018

Модні тенденції осені 2018

Осінь — чи не найяскравіша пора для вашого гардеробу. Оскільки мода цьогоріч висунула вердикт: «багатошаровості бути», саме осінь дозволяє одягатись модно.Тому проведемо короткий екскурс, і ви дізнаєтесь, що необхідно прибрати, а що залишити у своєму гардеробі, аби залишатись у тренді цієї осені, – пише UA Modna.

Твід

Саме ця вовняна тканина стала фаворитом модниць у цьому сезоні. Твідовий піджак ідеально підійде абсолютно до будь-якого образу. Раджу вам запастися таким універсальним воїном, який не тільки зігріє в прохолодну погоду, а й виглядатиме ефектно та модно.

Анімалістичні принти

Найбільшою проблемою анімалістичного принту є його лаконічність. Точніше не проблемою, а необхідністю. Його має бути мало у вашому образі, і лише тоді він буде виглядати естетичним і довершеним. Так само поєднувати леопард, зебру чи крокодила в один look — не варто :) Смакуйте спочатку лише щось одне і потрохи вкраплюйте такі сміливі принти у свій гардероб.

Клітинка

Це вже абсолютно базова річ у будь-яку пору року. Що стосується верхнього одягу, тут краще віддати перевагу пальту оверсайз чи навіть масивнішому варіанту «зі старшого брата».

 

Горох

А якщо, наприклад, плаття в горох —  в інших модниць нема шансів. Горох теж актуальний через свою універсальність, при тому, що колір абсолютно не відіграє ролі. 

Кейп

Не любите пальта? Запрошую у світ кейпів —  пальт вільного крою без рукавів. Більш консервативний верх, та не менш трендовий.

Акцентую вашу увагу на куртки, підбиті овчиною: штучні матеріали прекрасно доповнять ваш образ.

Косуха

Такого плану куртка знову на вершині модної індустрії. По-перше, такий тренд справді крутий, по-друге, косухи можна знайти у будь-якому кольорі, і вона буде дійсно крута, ну і, по-третє — універсальність.

P. S. Не важливо слідкувати за трендами і суворо їх дотримуватись. Дозвольте собі бути вільним художником і одягайтесь, як диктує ваш настрій :)


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку відбулась щорічна виставка собак. ВІДЕО
Наступна новина ВООЗ закликає Андрія Парубія та депутатів прийняти антитютюновий законопроект
Останні новини
Схожі новини