Монатік показав запальний танець з Надією Дорофеєвою. ВІДЕО

Монатік показав запальний танець з Надією Дорофеєвою. ВІДЕО
джерело фото: YouTube

Співак Монатік станцював запальні па з Надією Дорофеєвою. Відповідне відео з'явилось на Instagram-сторінках артистів.

Не минуло й тижня з дня презентації першого спільного кліпу Монатіка та Надії Дорофеєвої на пісню «Глубоко», як популярні вокалісти порадували прихильників ще одним роликом. Гарячий дует станцював не менш запальний танець. 

Читати також: Співак з Луцька MONATIK та Надя Дорофєєва в купальнику прикрасили обкладинку глянцю

Станцювали Монатік та Надія Дорофеєва перед камерою. Артисти повторили постановку хореографа Дениса Стульникова. Обидвоє співаків вбрали стильні спортивні речі, що виглядало дуже ефектно. Ритмічні рухи та пластичність Монатіка й Надії Дорофеєвої приголомшили їхніх прихильників. 

Перша фінальна репетиція з Надією Дорофеєвою. У честь 2 мільйонів переглядів на YouTube (кліпу «Глубоко», – ред.), – написав Монатік. 

 

Майже 300 тисяч користувачів мережі вподобали допис Монатіка. «Дуже стильно», «Чудовий тандем», «Талановиті люди талановиті у всьому», «Приголомшливо», – не стримували захвату прихильники артиста. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині двом хлопчиками-сиротам вручили подарунки. ФОТО
Наступна новина Волиняни взяли участь у міжнародному фестивалі в Європі: як це було. ФОТО
Останні новини
Схожі новини