Волиняни взяли участь у міжнародному фестивалі в Європі: як це було. ФОТО

Волиняни взяли участь у міжнародному фестивалі в Європі: як це було. ФОТО

Ансамбль танцю та оркестр «Волинянка» презентував українську національну культуру на Міжнародному фестивалі «Єврофольк-Замость2018».

Фестиваль тривав з 9 по 16 липня в місті Замость (Польща), – повідомляє ІА Волинські новини

Директор Палацу культури Луцька Юрій Войнаровський розповідає, що на фестиваль поїхали народний аматорський ансамбль танцю «Волинянка», керівником якого є заслужений працівник культури України Олег Козачук та народний аматорський оркестр народних інструментів «Волинянка» під керівництвом Віталія Охманюка.

Читати також: Людина Часу – Юрій Войнаровський: про «Поліське літо», шансон, концерти Винника і фаст-фуд у замку

«Вони віддавали всю свою енергію, вкладали душу у кожен виступ, захоплювали публіку щирою українською музикою та запальним танцем. Наші колективи представили фольклор Волині на найвищому рівні і своєю самобутністю вирізнилися з поміж інших учасників фестивалю.

Загалом, фестивальна програма була насичена концертами, фестивальними вечорами, масовими гулянням, майстер-класами, відбулася й святкова хода. Також волиняни мали змогу долучитися до богослужіння в Кафедральному соборі та взяли участь в екскурсіях», - розповідає Юрій Войнаровський.

Загалом, на фестивалі «Єврофольк-Замость2018» були представники національних культур з України, Греції, Канади, Беніну, Перу, США, Португалії, Сербії та Польщі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Монатік показав запальний танець з Надією Дорофеєвою. ВІДЕО
Наступна новина Вчені назвали головну причину збільшення ваги
Останні новини
Схожі новини