Морпіх з Волині розробляє безпілотники

Морпіх з Волині розробляє безпілотники

Морпіх з Волині із позивним «Базука» розробляє безпілотники на південному напрямку України. До повномасштабного вторгнення працював інженером, здобуті знання нині знадобилася на службі.

Про це чоловік розповів Суспільному.

Після 24-го лютого 33-річний чоловік пішов у добровольче формування тероборони, далі в ЗСУ. Військовослужбовець розповідає, що має п'ятьох дітей та не підлягав обов'язковій мобілізації, проте  «серцем відчув, що має боронити Україну».

Багатодітний морпіх «Базука» з Волині розробляє безпілотники

Військовий досвід набував під час повномасштабного вторгнення за допомогою іноземних інструкторів із країн Європи, каже морпіх. Свої інженерні знання знадобилися в розробці безпілотників. За власними схемами та кресленнями виготовив таких вже три.

«Мій безпілотник, фактично, трішки більший за дрон, по ціновій політиці, але підіймає він десять кілограмів і летить на 60-70 кілометрів. Модель легка в обслуговуванні,  можна замінити будь-яку деталь у польових умовах», – говорить «Базука».

Фото з майстерні, де створюються безпілотники

У своєму військовому підрозділі він один із Волині, каже морпіх. Розповідає: вдома буває зрідка. Зараз багато замовлень від армійців, тому працює без вихідних і свят. Найбільше, говорить, сумує за дітьми та дружиною.

Військовослужбовець вірить у те, що після перемоги Україна стане однією з найпотужніших країн світу, а сам будує плани на майбутнє. Каже, що найперше, що зробить – це купить власне житло та поїде на відпочинок із сім'єю.

Читайте також: Волонтери в Ковелі виготовляють з дисків для авто «буржуйки»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку науковець розповідав про рослини-прибульці
Наступна новина Показали, як у Луцьку рятувальники приборкували пожежу після обстрілу ракетами. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини