МОЗ хоче посилити карантин в усіх західних областях та Києві

МОЗ хоче посилити карантин в усіх західних областях та Києві

Посилення карантинних заходів може стосуватися роботи міського транспорту, спортивних установ, а також дошкільних та "інших закладів, які є в країні", сказав Степанов.

Головні санітарні лікарі 13 областей України будуть звертатися в комісії ТЕБ та НС із питанням посилення карантинних заходів на цих територіях, заявив міністр охорони здоров'я Максим Степанов на брифінгу 27 червня, пише Кореспондент.

"В умовах адаптивного карантину ми побачили різке зростання в деяких областях - збільшення кількості нових випадків, погіршення динаміки, різке заповнення ліжок у лікарнях, виділених під COVID-19. Тобто ті критерії, які у нас визначені в постанові, перебільшені у 13 областях нашої країни - це і західні області, і місто Київ", - сказав він.

Степанов зазначив, що посилення карантинних заходів може стосуватися роботи міського транспорту, спортивних установ, а також дошкільних та "інших закладів, які є в країні".

Нагадаємо, на Волині посилили карантин, але у Луцьку місце влада прийняла рішення, що усе працюватиме в звичному режимі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Степанов прокоментував думки «диванних експертів» про статистику COVID-19 в Україні
Наступна новина «Лесин» ясен треба зрізати, - чиновник Луцькради
Останні новини
Схожі новини