МОЗ оприлюднило правила відвідування парків та перукарень після 11 травня

МОЗ оприлюднило правила відвідування парків та перукарень після 11 травня
Фото ілюстративне

У Міністерстві охорони здоров'я розробили правила відвідування парків, скверів, перукарень та магазинів. У перукарні тільки за записом, а в парках можна буде гуляти групами не більше трьох осіб.

Відповідний документ опублікували на сайті МОЗу, пише УНІАН.

Зокрема, зазначається, що у перукарнях та салонах краси має відбуватись обов'язковий температурний скринінг працівників перед початком роботи. Прийом клієнтів здійснюватиметься за попереднім записом, а очікування черги має бути ззовні приміщення. Звісно, що перукарі мають бути у масках.

У парках та скверах адміністрація зобов'язана розмістити на території і при вході в зони відпочинку правила їх відвідування. Забезпечити функціонал туалетів на території зон, наявність рідкого мила, антисептиків на вході в них і їх регулярне прибирання та дезінфекцію. Також не допускається проведення організованих заходів на території зон відпочинку, функціонування атракціонів і розважальних заходів.

Водночас відвідувачі мають право користуватися зонами відпочинку з дотриманням індивідуальних заходів профілактики та групами не більше трьох осіб. Використовувати рекреаційні зони для індивідуальних пробіжок і занять спортом при дотриманні належної соціальної дистанції та правил, встановлених адміністрацією. 

Нагадаємо, Уряд продовжив карантин до 22 травня


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Європейська Солідарність» привезла захисні костюми та окуляри в чотири волинські лікарні
Наступна новина Де поділися карантинні надбавки медикам? Як ми шукали 300% до зарплати
Останні новини
Схожі новини