«Європейська Солідарність» привезла захисні костюми та окуляри в чотири волинські лікарні

«Європейська Солідарність» привезла захисні костюми та окуляри в чотири волинські лікарні

Чотири волинські лікарні отримали захисні костюми та окуляри для медиків від Фонду Петра Порошенка та партії «Європейська Солідарність».

Привезли допомогу ексголова Верховної Ради України, член партії «Європейська Солідарність» Андрій Парубій, заступник голови обласної організації «ЄС» Сергій Григоренко та член волинської ради партії Тарас Яковлев, - повідомили у прес-службі партії.

У вівторок, 5 травня, вони відвідали Нововолинську центральну міську лікарню, Володимир-Волинське територіальне медичне об’єднання, Любомльську та Ратнівську центральні районні лікарні. Кожному закладу передали по 100 захисних костюмів корейського виробництва та багаторазові окуляри. Це необхідне спорядження для медиків, які працюють з хворими на коронавірус.

Акція – неодноразова. Раніше «Європейська Солідарність» передала засоби захисту Волинській обласній клінічній та обласній інфекційній лікарням, а також комплектуючі для апаратів штучної вентиляції легень ковельській лікарні.

«Ми допомагаємо найбільшим лікарням, які залучені до боротьби з коронавірусом на Волині. Цю діяльність продовжуватимемо і надалі, тому що медики, які буквально знаходяться на передовій, повинні бути захищеними», - розповів Сергій Григоренко.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку - новий головний комунальник
Наступна новина МОЗ оприлюднило правила відвідування парків та перукарень після 11 травня
Останні новини
Схожі новини