«Можна вже спати спокійніше». Що кажуть волиняни про «нормандську» зустріч

«Можна вже спати спокійніше». Що кажуть волиняни про «нормандську» зустріч
Фото ілюстративне

Волиняни діляться думками із приводу результатів зустрічі «нормандської четвірки» у Парижі, яка відбулася 9 грудня. 

Наведемо деякі висловлювання із соцмереж.

Майя Москвич: «Ну що скажете? В цілому сподобалось як виглядав Зеленський. Що добре, що по ньому відразу видно, коли говорить щиро, а де недоговорює.

Мені не сподобалось, що не було чітких відповідей на питання, які поставила український журналіст про вибори, контроль кордону і транзит газу.

Я в шоці, наскільки Путін відкрито на весь світ говорить про вбивство силами РФ людини, бо її просто не видавали. Впарює газ і говорить, як нам жити, і що якщо Україна не виконає Мінські домовленості, то Росія все втратить. І взагалі чого він блистів??

Макрон якось виглядав не так дєрзко як раніш.

Меркель робот.

Добре, що Володимир Зеленський наголосив, що вибори до взяття кордону під контроль погодив Порошенко, а він вважає, що має бути по-іншому. Думаю, ми всі аплодуватимемо, якщо він і зробить так, як сказав.

Насторожує останній абзац викладеного документу (викладаю першому коментарі): «вони погодилися провести ще одну зустріч у цьому форматі впродовж чотирьох місяців стосовно політичних та безпекових умов, серед іншого – для організації місцевих виборів». Тобто замість взяття кордону під наш контроль говоритимуть про вибори. І це погоджено. І взагалі на пресконференції говорили про беспекові пункти – а в документі є погоджені і політичні моменти.

Цікаво буде почути Зеленського ще в Україні, може щось нове скаже».

Ігор Алексєєв: «Прогнозовано ні про що епохальне не домовились, загальні фрази про плани на перспективи й т. д.

З конкретики:
1. Фрагментарне розведення військ.
2. Обмін всіх на всіх
3. Розмінування.

Ну й домовились знову зустрітись через чотири місяці.

Окремо про промови. путін. Ця собака під час спічу й відповідей журналістам постійно наполягала на виконанні й неодноразово цитувала зобов’язання, взяті Україною під час Мінських переговорів у 2015р.! (Привіт Парашенку, поц млятььь..!)

Володимир Зеленський. Приємно здивував категорично проукраїнською риторикою. Особисто я побачив саме Українського Президента! Повага.

p/s Якщо так піде далі, я думаю в нас є гарні шанси. Слава Україні!»

Богдан Климчук: «Рахунок по ходу 1:1. Якщо обмін усіх на усіх таки відбудеться, то не така вже погана була ідея з цим самітом. Найбільш цікаво було спостерігати за шириною ніг під столом під час каверзних питань і як ЗЕ потролив Путіна за "унітази". Наразі на рахунок кордону і виборів позиція в Парижі Зеленським чітко окреслена і тому "зрадонька" переноситься на 4 місяці. Сьогодні можна вже спати спокійніше».

Павло Данильчук: «Ні зради, ні перемоги. Це однозначно добре в цій ситуації. «Нормандський формат», сподіваюсь, після ще однієї-другої балаканини відпаде, америкоси розгребуться з імпічментом, європейці з брексітом, а нам головне втримати те, що є, і бути готовими для більш рішучих дій!»

Костянтин Зінкевич: «Кожен сказав гарні слова для свого народу.

Якщо відбудеться обмін, то це буде велика справа. І якщо це буде єдиний об‘єктивний результат, то це буде супер.

І скажіть, хто там підписав Мінські угоди? Хто і як пояснював черговість виконання цих угод?

А терористів... терористів треба знешкоджувати. Ефективною летальною зброєю».

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У новому рейтингу губернаторів Волинь – на 13-му місці
Наступна новина На Донбасі підірвалися двоє бійців з Волині
Останні новини
Схожі новини