«Можуть зрівняти з землею». З дитячої залізниці у Луцьку почали вивозити майно

«Можуть зрівняти з землею». З дитячої залізниці у Луцьку почали вивозити майно

З Луцької дитячої залізниці учора, 31 березня, вивезли меблі, стенди та форму юних залізничників. Частину з цих речей передадуть на Рівненську дитячу залізницю.

Про це повідомили на сторінці залізниці у фейсбуці.

«Сьогодні з Луцької дитячої залізниці почали вивозити меблі, стенди та форму юних залізничників . Частину майна перевезуть на сусідню — Рівненську дитячу залізницю . На даний момент ще не вирішена доля рухомого складу, станційних будівель та колійного господарства . Якщо мала магістраль не перейде у комунальну власність, скоріше за все, її зрівняють із землею вже у найближчому майбутньому», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, 11 березня мер Луцька Ігор Поліщук заявив, що міськрада домовилась з «Укрзалізницею» про купівлю дитячої залізниці у власність міста.

У коментарі «Першому» у залізниці розповіли, що про передачу їх на баланс міста знають мало.

«Про передачу на баланс міста нажаль знаємо лише те, що уже освітлено в новинах. Думаємо більше новин буде до кінця тижня, коли ми зв’яжемось з представниками міської ради та уточнимо ці питання», – розповіли на Луцькій дитячій залізниці.

Читайте також: «Ми будемо боротися». Історія Луцької дитячої залізниці. РЕПОРТАЖ


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У громаді поблизу Луцька запровадили двотижневий карантин
Наступна новина Розшукали 11-річного волинянина, який зник напередодні
Останні новини
Схожі новини