Музичний гурт з Луцька MOTANKA презентував перший кліп. ВІДЕО

Музичний гурт з Луцька MOTANKA презентував перший кліп. ВІДЕО

Луцький гурт MOTANKA презентував офіційний відеокліп пісні «Верба», що став для команди першим роликом їхньої відеографії.

Зйомки проходили на Волині, в рідному регіоні музикантів, та тривали чотири дні, – йдеться на офіційному сайті колективу.

За словами учасників колективу, пісня «Верба» є однією з найпотужніших композицій їхнього майбутнього альбому (реліз платівки відбудеться 7 червня, передзамовлення за наступним лінком), адже її наповнено тією енергетикою, яка всім нам життєво необхідна у важкі сьогоденні часи.

Авторами ідеї та співрежисерами відео виступили самі музиканти. За сюжетом, у кліпі символічно зображуються темні часи історії України, зокрема Голодомор та репресії проти українського народу.

«Боротьба за Україну була, є і буде, все залежить лише від нас. Тому підіймаймо дух і набираємось сил, боротьба все ще триває!» – йдеться в анотації.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хочу у свої 35 поставити крапку на цих метастазах, - онкохвора волинянка благає про допомогу
Наступна новина Хроніка пригод Луцька і Волині. П'ятниця, 12 квітня. ФОТО
Останні новини
Схожі новини