Хроніка пригод Луцька і Волині. П'ятниця, 12 квітня. ФОТО

Хроніка пригод Луцька і Волині. П'ятниця, 12 квітня. ФОТО

Смертельний розбій на Волині, горіле авто, пожежа та водій з «липовими документами» – п’ятниця на Волині минула не без пригод.

Перший стежив за усіма пригодами, які сталися у Луцьку і на Волині протягом сьогоднішнього дня. До вашої уваги – добірка найцікавіших з них. В огляд увійшла також інформація про події попередніх днів, про які стало відомо тільки у п’ятницю, 12 квітня.

***

Під час розбою на Волині загинув чоловік

Під час розбійного нападу в одному з сіл у Волинський області вночі 12 квітня господар помешкання почав чинити супротив та був вбитий нападниками. Четверо осіб в масках проникли до приватного будинку та напали на його мешканців. Господар будинку та його син почали чинити супротив. Після чого нападники почали стріляти з травматичної зброї. Господар отримав поранення в голову та живіт від чого загинув на місці, Його син отримав травми різних частин тіла, з якими пізніше був госпіталізований. Зловмисники втекли з місця скоєння злочини одразу після стрілянини. Жодними цінностями заволодіти їм не вдалося.

За повідомленням ЗМІ, інцидент трапився у селі Велицьк Ковельського району. Чоловік 1948 року народження помер від вогнепальних поранень. Його син отримав вогнепальне поранення гомілки, черевної порожнини та травму голови.

***

Вночі у Луцьку горіло авто

У ніч на 12 квітня на проспекті Молоді у дворі будинків 9-7 трапилася пожежа. В автомобіля «Шкода Октавіа» повністю згорів моторний відсік. У іншого авто Рено Меган, що стояв поряд, під час пожежі пошкоджено фару, крило та колесо.

***

Під Луцьком згорів будинок

У селі Дачне Ківерцівського району минулої ночі згорів житловий будинок. Попередня причина займання – коротке замикання електромережі. Як зазначають рятувальники, вогонь повністю знищив покрівлю та стіни цегляного будинку, згоріли речі домашнього вжитку.

***

Подробиці смертельного розбою на Волині

Поліцейські Волинської області ввели в дію оперативний план «Сирена», аби розшукати осіб, які вночі напали на будинок у Ковельському районі. Злочинці були зі зброєю і вбили 70-річного батька заявника, а його – поранили, тож чоловіка госпіталізували. 
Наразі здійснюють всі необхідні заходи, спрямовані на встановлення всіх осіб причетних до скоєння цього кримінального правопорушення та притягнення винуватців до відповідальності.

Читати також: Хроніка пригод Луцька і Волині. Середа, 10 квітня. ФОТО

****

Зловили водія, який їздив з «липовими» документами

На автодорозі «Київ-Ковель» 11 квітня зловили водія Renault Premium, який їздив з підробленими документами. Правоохоронці за допомогою «TruCam» зафіксували перевищення дозволеної швидкості руху авто. За кермом автомобіля перебував 37-річний житель міста Камінь-Каширськ. Під час перевірки документів на право керування транспортним засобом поліцейські виявили посвідчення водія з ознаками підробки.

***

У селі під Луцьком горить приміщення колишнього колгоспу

Під вечір 12 квітня у селі Дерно загорілося приміщення контори колишнього колгоспу. За словами очевидців, самостійно пожежу не загасити, оскільки поряд немає води. Відтак, чекали пожежну з міста Ківерці.


Підготовлено за матеріалами інтернет-видань УНН, ІА Волинські новини та прес-служби поліції Волині.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Музичний гурт з Луцька MOTANKA презентував перший кліп. ВІДЕО
Наступна новина Укрзалізниця запровадить нові онлайн-послуги
Останні новини
Схожі новини