Музиканти «Димної суміші» заявили, що лідер гурту їх «кинув»

Музиканти «Димної суміші» заявили, що лідер гурту їх «кинув»

Минулого тижня Саша Чемеров, фронтмен «Димної Суміші», лаконічно повідомив на своїй сторінці в Facebook, що «гурт закрито».

Детальних причин до сьогоднішнього дня не розголошували. Сергій Мартинов, гітарист «Суміші», відреагував на повідомлення Чемерова, зазначивши, що розпад гурту для нього і інших музикантів став сюрпризом. За його словами, музиканти дізналися про новину з соціальних мереж. 

«Саша прийняв це рішення сам і не вважав за потрібне порадитися з нами. Просто написав цю новину із закликом підписуватися на сторінку групи The Gitas. Непоганий піар хід напередодні їхнього туру Україною. У нас були чіткі домовленості про новий тур «Димної Суміші», так як попередній пройшов не зовсім фінансово чесно по відношенню до нас трьох. Влітку ми пішли на поступки заради Саші. Ми хотіли, щоб він привіз і показав свій проект в Україні», - написав Мартинов. 

BIO: У квітні 2012 року «Димна Суміш» призупинила свою діяльність на 5 років. Музиканти розповіли, що не бажають «миритися з ситуацією в нашій країні — коли культура на останньому місці, а натомість панує суцільна політика, зомбування, соціальні експерименти і легкий тоталітаризм». Фронтмен гурту Саша Чемеров переїхав до США,  де продовжив музичну діяльність у складі The Gitas. У 2016 році «Димна Суміш» неочікувано презентувала дві нові пісні — «Зламані» та «О Боже Мій». Влітку 2017 The Gitas та «Димна Суміш»  відіграли серію спільних концертів на території України.

Також гітарист повідомив, що треки «Зламані» і «О, Боже мій» робилися з ініціативи музикантів, а не фронтмена гурту. З допису стало  відомо, що музиканти не змогли вирішити фінансові питання.

«Саша різко змінює умови і до того ж урізує відсотки, ставлячи нас на рівень сесійних музикантів. Ми намагалися домовитися в загальному чаті, знайти компроміс, але діалогу не було. Нас просто поставили перед фактом. Якщо ми не згодні - він запропонував нам знайти нового вокаліста. Він же свій вибір зробив і це - тур The Gitas. Ми думали, що ми друзі, але від Саші весь час в ЗМІ йшла інформація тільки про те, які ми пасивні, що ми зайняті якимись своїми справами... Днями ми зібралися втрьох, поговорили, обійнялися і прийшли до висновку, що Саша нас обдурив і зрадив» — доповнив гітарист «Суміші». 

З повідомлення також стало відомо, що на 2018 рік у «Димної Суміші» були великі плани. Музиканти планувала записати альбом, видати вініл, «випустити спільну пісню з хорошою групою» та відправитись у всеукраїнський тур. Не вийшло!

P.S. Яке ж скаженство творилося на літньому концерті гурту в київському «Sentrum», правда? А тепер – ні клубу, ні «Димної Суміші».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Telegram відтепер можна використовувати для авторизації на сайтах
Наступна новина У міськраді вирішували, як краще продавати луцьку землю
Останні новини
Схожі новини