На «Бурштинову осінь» з'їхалися кулінари, флористи і швачки з усієї Волині

На «Бурштинову осінь» з'їхалися кулінари, флористи і швачки з усієї Волині
Під час свята

На Волині відбувся Х обласний фестиваль «Заяви про себе і свою професію», організований у рамках свята «Бурштинова осінь».

Захід пройшов у п’ятницю, 4 жовтня, в селі Зміїнець Луцького району, повідомляє відділ інформаційної роботи Волинського обласного центру зайнятості.

До участі в заході долучилися представники Волинської обласної служби зайнятості на чолі із заступником директора Волинського обласного центру зайнятості Тарасом Семенюком. 

На фестивалі зібралися понад двадцять професійно-технічних і вищих навчальних закладів області. Обмінювалися досвідом і провідні спеціалісти, які успішно реалізовують власні справи.

Свої вміння показали флористи, швачки, перукарі та кулінари-початківці, чиї старання оцінювали почесні члени Асоціації кулінарів України.

Організатор свята, волинський ресторатор Михайло Наход, подякував кожному, хто долучився до організації та проведення заходу, а також побажав усім добра, довгоочікуваного миру, знайти себе на рідній землі та працювати на благо своєї держави.

Заступник директора Волинського обласного центру зайнятості Тарас Семенюк подякував організатору за запрошення та зазначив: «Пам’ятаю цей фестиваль, коли його десять років тому проводили ще на вулиці Винниченка в Луцьку. Дякую, що підвищуєте престижність робітничих професій, що ви як професіонал своєї справи ділитеся досвідом із молодими людьми, а ваш соціально відповідальний бізнес справді приносить благо Україні». Від імені директора ВОЦЗ Романа Романюка мовець вручив Михайлу Находу подяку. 

Фахівці Луцького міського центру зайнятості ознайомили гостей «Бурштинової осені» з послугами служби зайнятості, проводили профорієнтаційне тестування з молоддю, ознайомлювали з затребуваними на ринку праці спеціальностями та найактуальнішими вакансіями в обласному центрі Волині. 

Упродовж дня учасники та гості свята спостерігали за різноманітними майстер-класами, частувалися кулінарними шедеврами на будь-який смак, ознайомлювалися з напрацюваннями професійно-технічних коледжів, спілкувалися з представниками закладів ресторанного господарства, могли придбати прекрасні букети від майстрів-флористів та вироби народних умільців.

Усі вироби та страви оцінювали члени журі, а згодом  визначили і нагородили кращих серед кращих.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинське підприємство першим в Україні отримало сертифікат, що засвідчив якість його продукції
Наступна новина У Луцьку розпочали опалювальний сезон. Житловим будинкам тепла поки не дадуть
Останні новини
Схожі новини