«На голих стегнах співачки бандурі некомфортно», – Галина Конах про відбір на Євробачення

«На голих стегнах співачки бандурі некомфортно», – Галина Конах про відбір на Євробачення
Співачка KRUTЬ, яка пройшла до фінальної частини відбору на Євробачення

Волинська співачка Галина Конах жалкує, що Katya Chilly не пройшла до фіналу «Національного відбору Євробачення 2020», а також зауважила відсутність вокального таланту чи не у кожного другого учасника.

Своїми роздумами про перший півфінал «Національного відбору Євробачення-2020» вона поділилася у фейсбуці.

Нагадаємо, перший півфінал Національного відбору на Євробачення відбувся 8 лютого. 

Про GIO

«Дивна дивність: «формати», які ще два роки тому цінувалися й на повному серйозі відправлялися на «Євробачення» (я зараз про «O.Torvald»), цьогоріч були поза форматом (я зараз про CLOUDLESS та GIO ).

Останнього, як на мене, недооцінили. Хороша балада й хороший вокал – один з найкращих того вечору, з точки зору співочого таланту. Пісня – це вже інша справа, дійсно, з претензією загубитися в нетрях європейських піснеспівів».

Про гурт [О]

«Свіженько виглядав гурт [O], правда, чуда не відбулося, й досвідчена бек-вокалістка так і не реінкарнувалася на очах мільйонів у досвідчену соло-виконавицю!»

Про Jerry Heil

«Інша ж, мейнстримна, виконавиця Jerry Heil хотіла зробити «переворот з переподвиподвертом», але не вдалося. Васильківський мікс Дуо Ліпи feat Аріани Гранде виглядав трішки кумедно. Й навіть піднята вічноактуальна тема веганства так і не спромоглася врятувати ситуацію. Хоча... «ахрану-атмену» таки протягнули за вуха до фіналу».

Про Assol

«Зізнаюся, коли почула про участь Assol – аж приснула від сміху, та вчора її номер був вичищеним до блиску за усіма стандартами «Євробачення» 2000-х років. Хто б там що не казав – але її, як на мене, недооцінили. Чи не у неї єдиної усе було відпрацьовано до деталей. Так, питань-претензій безліч, але для мене Катерина Гуменюк (справжні ім’я та прізвище Ассоль, – ред.) виглядала переконливішою за Марину Круть (пишу це й сама собі на вірю, що подібне пишу)».

Про KRUTЬ

«Український нацвідбір цьогоріч вирішили (НАРЕШТІ) зробити українським і національним! І почали шукати «героя», «ідола» й т. д. по списку.

І тут знайшлася дівчинка з бандурою — Бінго! Беремо! Правда, лише потім зрозуміли, що вона трішки з браком – не співає, але нічого, навчимо – ще ж цілих три тижні є в запасі та й заодно її бандурою прикриємо оголену дупу власної (минулорічної) некомпетентності – інструмент ж бо чималий!

Й, як то кажуть, поживемо – побачимо... Але дозвольте нагадати: за три тижні можна навчити співати ЛИШЕ того, хто дійсно вміє співає!

І ще, це так, імхо: поміняйте низ вбрання для солістки KRUTЬ – можливо, це я така розбещена, але усі три хвилини її перформансу молила Бога, аби молода співачка не повторила подвиг Шерон Стоун, та й бандурі якось некомфортно було на голих стегнах співачки. Але то таке – вам видніше».

Про Go-A

Відкриттям вечора стали Go-A – мої фаворити! Виглядали дуже органічно! Обіцяю більше ознайомлюся з вашою творчістю! Друзі, так тримати! (Трішки дьогтю – попрацюйте на своїм мовним іміджем). А так в цілому молодці!

Про Katya Chilly

«Найбільша досада вечору – непрохід Katya Chilly до фіналу.

ЯКА Ж ВОНА ДИВОВИЖНА!!!!!! Пам’ятаю цю особистість ще з часів «Червоної рути» 1997 року. Її сценічні ідеї – мені дуже близькі й таку музику, з забитими низькосортною попсою чакрами – ніколи не почуєш й, на превеликий жаль, ніколи не відчуєш.

Шкода, дуже шкода... Повірте, цей номер – розтрощив би усі шаблони головної сцени Європи!»

Про перший півфінал загалом

«Якщо ж узагальнити – враження від першого півфіналу – якісь ну дуже двуякі: посилаючись на минулорічні непорозуміння – усі, включаючи Притулу, членів жюрі й т. д. – поводили себе, ніби чоловік, стрибнувший у гречку, й годили, й усіляко пестили вуха, боячись знову винути чи ляпнути чогось зайвого.

Рильце в пушку, чи не так?

Але ми й його (втисячне повторюся), як і голу дупу Марув, заховаємо за бандурою.

P. S. Єдине, відверто-неприховане, чого ніяк не заховати, – це відсутність вокального таланту раптом чи не у кожного другого учасника – от це вже дійсно біда, але в наш час автотюну й підмінених стандартів, хіба це «біда»?»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку відкриється приватна школа «Years» Валентини Галущак. Чим заклад особливий?
Наступна новина В уряді анонсували «Велике будівництво» шкіл, лікарень, доріг. Гончарук дав завдання Погуляйку
Останні новини
Схожі новини