На хабарі затримали командира підрозділу волинської військової частини

На хабарі затримали командира підрозділу волинської військової частини

На Волині затримали на хабарі командира підрозділу однієї з військових частин області. Чоловік одержав 10 500 гривень хабаря.

Про це розповіла Суспільному речниця спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону Юлія Галущак.

З її слів, командир обіцяв за гроші допомогти укласти контракт на проходження військової служби та подальше призначення місцевого мешканця на посаду у військову частину.

З якої саме військової частини затримали командира одного з підрозділів Юлія Галущак не назвала, посилаючись на таємницю слідства.

Нині правопорушник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення йому підозри, обрання запобіжного заходу та відсторонення від посади.

 

Досудове розслідування розпочали за ч. 3 ст. 368 Кримінального процесуального кодексу України. У разі доведення вини командира у суді йому загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади.

Нагадаємо, на хабарі спіймали головного лікаря волинської лікарні


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинь можуть перевести в «червону» зону вже цього тижня
Наступна новина З Луцької автостанції скасували автобуси у декількох напрямах. Про які йдеться
Останні новини
Схожі новини