На капітальний ремонт дороги до Гаразджі скерують понад 64 мільйони

На капітальний ремонт дороги до Гаразджі скерують понад 64 мільйони

На капітальний ремонт автомобільної дороги О 030848 Н-22–Гаразджа Луцького району Волинської області витратять понад 64 мільйони гривень.

Відкриті торги для пошуку підрядника оголосило державне підприємство «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області». Тендерні пропозиції прийматимуть до 6 вересня, а аукціон розпочнеться 7 вересня, пише ІА «Волинські новини»

Очікувана вартість робіт становить 64,295 мільйона гривень.

Йдеться про капітальний ремонт відрізку дороги від 0,789 км до 6 км траси.

Роботи включатимуть видалення дерев, трелювання деревини, корчування пнів, вирізання порослі кущів, розбирання тротуарів, планування узбіч та укосів, засів трав, прокладання залізобетонних труб, розбирання елементів наявного мосту, влаштування накладної плити та деформаційних швів, влаштування тротуарів, облаштування сполучення мосту з насипом, захист залізобетонних конструкцій, встановлення огородження, влаштування дорожнього покриття на мосту, влаштування дорожнього одягу з бітуму та гарячої щільної дрібнозернистої асфальтобетонної суміші, облаштування автобусних зупинок, заїзних кишень і посадкових майданчиків, улаштування з’їздів, тротуарів та пішохідних доріжок, встановлення напрямних і обмежувальних стовпчиків, металевого бар’єрного огородження та стримувального огородження, встановлення дорожніх знаків, нанесення дорожньої розмітки.

Капітальний ремонт мають завершити до 30 жовтня 2021 року.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Навели порядок»: у Луцьку комунальники підкинули сміття сусідам
Наступна новина Як у Луцьку відзначали 29-ту річницю Незалежності України. ФОТО
Останні новини
Схожі новини