На Ковельщині зловили інтернет-торговців наркотиками

На Ковельщині зловили інтернет-торговців наркотиками

Поліцейські затримали групу осіб, яка збувала наркотики й психотропи через інтернет.

Про це інформує Сектор комунікації поліції Волинської області.

Зловмисники зберігали та збували психотропні речовини «амфетамін», особливо небезпечну «альфа PVP» та інших наркотичних засобів.

Усі вони – жителі одного з сіл Ковельського району. Їм 18, 21 та 23 роки відповідно.

Під час  негласних слідчих (розшукових) дій співробітники управління боротьби з наркозлочинністю з’ясували, що особи створили кілька телеграм-каналів. Через них збували заборонені речовини шляхом так званих «закладок» або методом «з рук у руки», отримуючи за це гроші.

Також провели санкціоновані обшуки за місцями реєстрації, фактичного проживання та в транспортних засобах фігурантів. За їх результатами виявили та вилучили психотропи й наркотики, ізоляційні стрічки, зіп-пакети, прилади для вживання заборонених речовин та інші предмети, що свідчать про причетність до злочинної діяльності. Вартість вилучених речовин за цінами «чорного» ринку – понад 20 тисяч гривень.

Під час огляду мобільного телефону організатора групи підтвердили його причетність до створення та адміністрування згаданих телеграм-каналів. У співучасників виявили фото місць залишених закладок із координатами: нині тривають заходи з їх вилучення.

Читайте також: Спав у траві: у п'яного волинянина знайшли наркотики в шкарпетці

Слідчі за цим фактом відкрили провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України. Трьом фігурантам вже оголосили підозри та обрали запобіжні заходи: двом – тримання під вартою на 60 діб, іншому – цілодобовий домашній арешт. Триває слідство.

Читайте також: Волинянин попався на вирощуванні конопель


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині змагалися діти-рибалки
Наступна новина На Волині керівниця підприємства допомагала чоловікам виїхати за кордон
Останні новини
Схожі новини