На Кримському мосту - непередбачувані проблеми

На Кримському мосту - непередбачувані проблеми
Фото - ONLINE.UA

Нещодавно відкритий Кримський міст, яким окупанти з'єднали анексований півострів із материковою частиною Росії через Керченську протоку, є небезпечним для проїзду.

Про це пише 24 канал з посиланням на російське видання «Дни.ру». 

Так, наприкінці червня на магістралі мосту несподівано було заблоковано рух, через що авто простояли у черзі в обидва боки близько 20 хвилин, і за цей час на трасі встиг утворитися великий затор.

Водночас, у прес-службі управління федеральних автомобільних доріг «Тамань» Федерального дорожнього агентства зазначили, що нічого екстраординарного не сталося, адже закриття Кримського мосту було зумовлене перевіркою діяльності експлуатаційних систем, а також екстрених служб.

Читати також: Україна зазнає величезних збитків через Керченський міст

«Рух, звичайно, запустили, але осад, як кажуть, залишився. Розбурхали громадськість і знімки порожнього, без єдиної машини, Кримського моста, які виклав менше тижня тому один з користувачів соціальної мережі Twitter», – зауважують ЗМІ.

Матеріал викликав широкий відгук у аудиторії, доказом чого стали сотні коментарів, залишених під статтею. Так, користувачка Ліона розповіла, що побувала на трасі 6 липня, і ця поїздка залишила в неї сумні спогади.

Жах. Все трясеться і колишеться, дивися, й впаде. взимку точно знесе разом з машинами. Їздити небезпечно,
– наголошує жінка. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку відкрили сімейну амбулаторію. ФОТО
Наступна новина Повідомили, хто тепер очолить Волинську митницю
Останні новини
Схожі новини